Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рагу зі свинини по-римськи?
Рагу виходить смачне і поживне. У ньому велика кількість овочів, так що це цілком самодостатнє блюдо, яке можна подавати без гарніру. Що знадобиться для приготування 700 грам свинини 450 грам моркви 300 грам зеленого горошку Один стебло селери Дві цибулини 450 грам томатів у власному соку 200 мл марсали Часточка часнику По чверті чайної ложки сухого розмарину, чебрецю, чорного меленого перцю Сіль за смаком Рослинна олія Приготування свинину Нарізаємо невеликими кубиками зі сторонами по 3-4 див. В сковорідці розігріваємо рослинне масло, невеликими порціями обсмажуємо м'ясо до легкого підрум'янення. Перекладаємо на тарілку. Одну моркву ріжемо дрібними кубиками. Дрібно рубаємо весь цибулю і селеру. Часник можна порізати або натерти на тертці. Овочі викладаємо в сотейник, п'ять хвилин обсмажуємо в олії. Робимо сильний вогонь і вливаємо вино. Даємо закипіти, додаємо всі інші інгредієнти (м'ясо, спеції, помідори) і готуємо півгодини. Залишилася моркву ріжемо уздовж на четвертинки. Відправляємо в рагу і тушкуємо до м'якості моркви. За п'ять хвилин до готовності кладемо зелений горошок. Вимикаємо вогонь, даємо рагу настоятися. Подаємо гарячим. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |