Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рагу з м'ясом, гарбузом і імбиром?
В цьому блюді замість картоплі використовується гарбуз. Готувати його можна цілий рік - гарбуз відмінно зберігається і плоди будуть лежати до нового врожаю. Овочі можна підбирати по сезону. Що знадобиться для приготування 500 грам свинини (або яловичини) 600 грам гарбуза Дві великі цибулини Три часточки часнику 2 див. корінця імбиру Два баклажана Один солодкий болгарський перець Два помідора Три столові ложки томатного соусу 500 мл бульйону чи води Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець, спеції - все за смаком Приготування Імбир чистимо і тремо на дрібній тертці. Цибулю і часник дрібно рубаємо. Розігріваємо трохи рослинного масла і злегка обсмажуємо цибулю з часником і імбир. Шумівкою перекладаємо на тарілку, у маслі обсмажуємо нарізане невеликими шматочками м'ясо. Поки м'ясо обсмажується, гарбуз чистимо, ріжемо невеликими шматочками, баклажани ріжемо кубиками, перець брусочками. Додаємо до м'яса гарбуз, через кілька хвилин відправляємо туди ж баклажани і перець. Через п'ять хвилин повертаємо цибулю з часником і імбиром, перемішуємо і кладемо шматочки помідорів. Солимо, перчимо, додаємо томат, спеції, вливаємо киплячий бульйон або воду. Робимо невеликий вогонь і тушкуємо під кришкою хвилин сорок. В кінці додаємо зелень. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |