Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рагу з м'ясом, гарбузом і імбиром?
В цьому блюді замість картоплі використовується гарбуз. Готувати його можна цілий рік - гарбуз відмінно зберігається і плоди будуть лежати до нового врожаю. Овочі можна підбирати по сезону.
Що знадобиться для приготування
500 грам свинини (або яловичини)
600 грам гарбуза
Дві великі цибулини
Три часточки часнику
2 див. корінця імбиру
Два баклажана
Один солодкий болгарський перець
Два помідора
Три столові ложки томатного соусу
500 мл бульйону чи води
Рослинна олія
Сіль і чорний мелений перець, спеції - все за смаком

Приготування

Імбир чистимо і тремо на дрібній тертці. Цибулю і часник дрібно рубаємо. Розігріваємо трохи рослинного масла і злегка обсмажуємо цибулю з часником і імбир. Шумівкою перекладаємо на тарілку, у маслі обсмажуємо нарізане невеликими шматочками м'ясо.

Поки м'ясо обсмажується, гарбуз чистимо, ріжемо невеликими шматочками, баклажани ріжемо кубиками, перець брусочками. Додаємо до м'яса гарбуз, через кілька хвилин відправляємо туди ж баклажани і перець. Через п'ять хвилин повертаємо цибулю з часником і імбиром, перемішуємо і кладемо шматочки помідорів. Солимо, перчимо, додаємо томат, спеції, вливаємо киплячий бульйон або воду. Робимо невеликий вогонь і тушкуємо під кришкою хвилин сорок. В кінці додаємо зелень. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, гарбуз
Як готується "Ледачий Бризол"?
Як зробити банановий пудинг?
Як приготувати салат з апельсинами і сиром фета?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: