Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рагу з курки зі сметаною?
Рагу - це така страва, варіантів і варіацій може бути безліч. Найпростіший спосіб - брати овочі по сезону або спростити приготування і зробити рагу з картоплі з додаванням цибулі і великої кількості спецій. Ось рецепт:
Що знадобиться для приготування
Приблизно кілограм курячого м'яса
Кілограм картоплі
Три великих цибулини
3 чайних ложки сухого чебрецю
100 мл сметани (краще жирної)
Сіль за смаком
Вода або курячий (овочевий) бульйон
Рослинна олія

Приготування

куряче м'ясо Нарізаємо порційними шматками. Розігріваємо в сотейнику або в казанку трохи рослинного масла і обсмажуємо в ньому курку. Вогонь робимо середнім, шматочки м'яса обсмажуємо, поки вони не покриються рум'яною скоринкою.

Вливаємо воду або бульйон, робимо невеликий вогонь. Під кришкою тушкуємо м'ясо хвилин 20-25.
Поки гаситься курка, чистимо картоплю, нарізаємо його великими шматками. Цибулю ріжемо як на зажарку або півкільцями.

Додаємо в казан картоплю, цибулю, спеції і сіль. Періодично помішуємо, тушкуємо рагу на середньому вогні до готовності картоплі. Хвилин за п'ять до повної готовності страви додаємо сметану. Вимикаємо вогонь, даємо рагу настоятися кілька хвилин і розкладаємо по тарілках. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: рагу, вогонь
Як приготувати рибний салат-торт?
Як приготувати м'ясо по-французьки
Огірки, фаршировані редисом, яйцями і шинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: