Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рагу з курки зі сметаною?
Рагу - це така страва, варіантів і варіацій може бути безліч. Найпростіший спосіб - брати овочі по сезону або спростити приготування і зробити рагу з картоплі з додаванням цибулі і великої кількості спецій. Ось рецепт: Що знадобиться для приготування Приблизно кілограм курячого м'яса Кілограм картоплі Три великих цибулини 3 чайних ложки сухого чебрецю 100 мл сметани (краще жирної) Сіль за смаком Вода або курячий (овочевий) бульйон Рослинна олія Приготування куряче м'ясо Нарізаємо порційними шматками. Розігріваємо в сотейнику або в казанку трохи рослинного масла і обсмажуємо в ньому курку. Вогонь робимо середнім, шматочки м'яса обсмажуємо, поки вони не покриються рум'яною скоринкою. Вливаємо воду або бульйон, робимо невеликий вогонь. Під кришкою тушкуємо м'ясо хвилин 20-25. Поки гаситься курка, чистимо картоплю, нарізаємо його великими шматками. Цибулю ріжемо як на зажарку або півкільцями. Додаємо в казан картоплю, цибулю, спеції і сіль. Періодично помішуємо, тушкуємо рагу на середньому вогні до готовності картоплі. Хвилин за п'ять до повної готовності страви додаємо сметану. Вимикаємо вогонь, даємо рагу настоятися кілька хвилин і розкладаємо по тарілках. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |