Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рагу з яловичини зі сливами?
Для цієї страви нам потрібні консервовані сливи. Список продуктів: сімсот грамів яловичини; перець; сто мілілітрів сухого червоного вина; борошно; парочка лаврових листочків; шістсот мл м'ясного бульйончик; рослинна олія; парочка репчатых луковок; шістсот грамів консервованої сливи; сіль; стіл. ложечка меду; терта цедра половинки лимона; М'ясо ріжемо маленькими шматочками. Кожен шматочок обвалюємо в борошні. Гріємо масло на сковорідці. Обсмажуємо м'ясо і перекладаємо його в посуд для гасіння. Цибулини чистимо і розрізаємо кубиками. Обсмажуємо цибульку на олії до м'якості. Наливаємо вино. Викладаємо цибулю в посуд для гасіння. Солимо наше рагу і приправляємо його перчиком. Выпариваем вино, щоб алкоголь випарувався. Додаємо мед і тушкуємо м'ясо під кришкою шістдесят хвилин. Сливи ріжемо на четвертинки. За десять хвилин до готовності м'яса кладемо в рагу сливи. Посипаємо рагу лимонною цедрою, якщо це необхідно приправляємо сіллю. Перемішуємо і вимикаємо вогонь. На гарнір відмінно підходять варений рис або макарони. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |