Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рагу з яловичини зі сливами?
Для цієї страви нам потрібні консервовані сливи.
Список продуктів:
сімсот грамів яловичини;
перець;
сто мілілітрів сухого червоного вина;
борошно;
парочка лаврових листочків;
шістсот мл м'ясного бульйончик;
рослинна олія;
парочка репчатых луковок;
шістсот грамів консервованої сливи;
сіль;
стіл. ложечка меду;
терта цедра половинки лимона;

М'ясо ріжемо маленькими шматочками. Кожен шматочок обвалюємо в борошні. Гріємо масло на сковорідці. Обсмажуємо м'ясо і перекладаємо його в посуд для гасіння. Цибулини чистимо і розрізаємо кубиками. Обсмажуємо цибульку на олії до м'якості. Наливаємо вино. Викладаємо цибулю в посуд для гасіння. Солимо наше рагу і приправляємо його перчиком. Выпариваем вино, щоб алкоголь випарувався. Додаємо мед і тушкуємо м'ясо під кришкою шістдесят хвилин.
Сливи ріжемо на четвертинки. За десять хвилин до готовності м'яса кладемо в рагу сливи. Посипаємо рагу лимонною цедрою, якщо це необхідно приправляємо сіллю. Перемішуємо і вимикаємо вогонь. На гарнір відмінно підходять варений рис або макарони.
Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: рагу, сливи
Як спекти сирно-шоколадний пиріг?
Як зробити запечена з часником хліб?
Як зробити йогуртовий торт без випічки?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: