Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати протертий суп з печених баклажанів?
Багатий смак овочів дуже вдало доповнюється солонуватою бринзою. Але це звичайно справа смаку, можна замінити її іншими добавками - смаженим беконом, сухарями, зеленню. Що знадобиться для приготування Два великих баклажана Три помідора Одна цибулина Чотири часточки часнику Чайна ложка сухого чебрецю Літр будь-якого бульйону або води 60 мл жирних вершків 100 грамів бринзи або фети Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Баклажани і помідори розрізаємо навпіл, перекладаємо у форму для запікання (або у вогнетривкий посуд, на деко) і змащуємо олією. Солимо-пречим за смаку. ставимо в духовку, запікаємо півгодини при температурі 180 градусів. Овочі повинні стати м'якими. Поки запікаються овочі, цибулю ріжемо півкільцями, часник дрібно рубаємо. В каструлі з товстим дном або в казанку розігріваємо трохи рослинного масла, обсмажуємо цибулю і часник. Дістаємо запечені овочі, знімаємо шкірку. Відправляємо їх до цибулі і часнику, додаємо чебрець, вливаємо воду або бульйон. Солимо якщо потрібно. Даємо закипіти, тушкуємо на слабкому вогні двадцять хвилин. Знімаємо з вогню, вливаємо вершки і пюрируем блендером. Прогріваємо, розливаємо по тарілках і додаємо фету, бринзу або посипаємо сухарями. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |