Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати прісний пиріг з яйцем і зеленою цибулею?
Пиріжок дуже простенький і на вигляд не презентабельний, але це ніяк не відбивається на його смак. Смак відмінний, тісто нагадує листкове, ну а з начинкою можете визначитися в процесі приготування. Підійде будь-яка несолодка начинка.
Необхідні продукти для тіста
150 грамів топленого масла (звичайного, з магазину або замінити його вершковим)
300 грам сметани 20% жирності
600 - 700 грам борошна
Чайна ложка солі (без гірки)

Для начинки

Шість яєць
Великий пучок зеленої цибулі
50 грам вершкового масла
Сіль і чорний мелений перець
Один жовток для змазування пирога

Приготування

Масло повинне бути м'яким, кімнатної температури. Змішуємо зі сметаною і сіллю, розмішувати треба добре щоб вийшла однорідна маса. Всипаємо порціями просіяне борошно. Її може знадобитися менше, тому з борошном обережно, краще не доповісти, ніж покласти більше. Тісто вимішуємо руками хвилин десять, коли стане м'яким і однорідним, загортаємо у плівку і прибираємо на півгодини в холодильник.

Готуємо начинку. Відварюємо яйця круто і дрібно рубаємо. Зелену цибулю ріжемо дрібно. Розігріваємо олію, викладаємо цибулю на маленькому вогні обсмажуємо десять хвилин. Даємо охолонути, солимо, перчимо, змішуємо з яйцями.
Тісто розгортаємо в овал, чи прямокутник. На одну половину викладаємо начинку, накриваємо другою половиною, з'єднуємо краю. Зверху робимо кілька отворів, щоб виходив пар, змащуємо жовтком і ставимо в гарячу духовку. Випікаємо півгодини при температурі 200 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, змішуємо
Варення з чорноплідної горобини (рецепт)
Млинці з курячим м'ясом рецепт?
Як приготувати закуску «Крем Рафаелло»?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: