Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати помідори, фаршировані овочами?
Овочевий фарш готується з баклажанів, кабачків і цибулі. Але якщо ви любите більш ґрунтовну начинку можна додати м'ясний фарш, попередньо обсмажений на сковорідці. Що знадобиться для приготування Вісім середніх помідор з щільною шкіркою Один невеликий кабачок Один баклажан Дві цибулини Кілька часточок часнику Вісім скибочок сиру Стакан овочевого бульйону або води Половина склянки сметани Чайна ложка томатного соусу Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування З помідорів зрізаємо верхівку, ложечкою з гострим носиком обережно вибираємо серединку з насінням. Повинен залишитися бочонок з досить товстими стінками. Цибулю дрібно ріжемо. З баклажана і кабачка зрізаємо шкірку, м'якоть нарізаємо дрібними кубиками. В сковорідці розігріваємо трохи олії обсмажуємо цибулю до прозорості. Додаємо помідори (ту частину, що вирізали з помідор для фарширування) і тушкуємо кілька хвилин. Потім кладемо баклажани і кабачки, обсмажуємо все разом до м'якості овочів. Додаємо подрібнений часник, сіль, перець і спеції. Наповнюємо помідори начинкою, кожну помідорки накриваємо скибочкою сиру. Вливаємо овочевий бульйон, змішаний зі сметаною і томатним соусом, і накриваємо фольгою. Запікаємо до готовності помідорів на середньому вогні. Подаємо з соусом, прикрасивши зеленню. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |