Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати помідори, фаршировані овочами?
Овочевий фарш готується з баклажанів, кабачків і цибулі. Але якщо ви любите більш ґрунтовну начинку можна додати м'ясний фарш, попередньо обсмажений на сковорідці.
Що знадобиться для приготування
Вісім середніх помідор з щільною шкіркою
Один невеликий кабачок
Один баклажан
Дві цибулини
Кілька часточок часнику
Вісім скибочок сиру
Стакан овочевого бульйону або води
Половина склянки сметани
Чайна ложка томатного соусу
Рослинна олія
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

З помідорів зрізаємо верхівку, ложечкою з гострим носиком обережно вибираємо серединку з насінням. Повинен залишитися бочонок з досить товстими стінками.

Цибулю дрібно ріжемо. З баклажана і кабачка зрізаємо шкірку, м'якоть нарізаємо дрібними кубиками.

В сковорідці розігріваємо трохи олії обсмажуємо цибулю до прозорості. Додаємо помідори (ту частину, що вирізали з помідор для фарширування) і тушкуємо кілька хвилин. Потім кладемо баклажани і кабачки, обсмажуємо все разом до м'якості овочів. Додаємо подрібнений часник, сіль, перець і спеції.

Наповнюємо помідори начинкою, кожну помідорки накриваємо скибочкою сиру. Вливаємо овочевий бульйон, змішаний зі сметаною і томатним соусом, і накриваємо фольгою. Запікаємо до готовності помідорів на середньому вогні. Подаємо з соусом, прикрасивши зеленню. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, зрізаємо
Як готується курячий плов в горщиках?
Варення з чорноплідної горобини (рецепт)
Як приготувати шашлик
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: