Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пісну картопляну запіканку?
![]() Необхідні продукти Півтора кілограма картоплі Пакетик заморожених овочів (400 грам) Пакетик заморожених печериць (400 грам) Одна морквина Одна цибулина Зелень Дві - три зубчики часнику Сіль і перець за смаком Рослинна олія Приготування Відварюємо картоплю до готовності, воду зливаємо в чашку, розминаємо картоплю в пюре. Додаємо картопляного відвару, доводимо пюре до потрібної консистенції (не дуже рідке). Можна додати одну - дві ложки борошна для зв'язки. В сковорідці розігріваємо масло, обсмажуємо дрібно нарізану цибулю, додаємо натерту моркву. Коли вона почне золотитися, висипаємо в сковорідку гриби, тушкуємо до готовності грибів і потім додаємо заморожені овочі. Тушкуємо хвилин десять, додаємо зелень і часник, через дві - три хвилини знімаємо з вогню. Якщо масло не вживаєте, то всі інгредієнти можна просто згасити з додаванням водички. Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо половину пюре, зверху - овочі з грибами і закриваємо залишилася картоплею. Столовою ложкою робимо «хвилі» на запіканці і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо двадцять хвилин до рум'яної скоринки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |