Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пісне гарбузове печиво?
Щоб у гарбузового печива був більш виражений смак, можна додати в тісто спеції і прянощі.
Що знадобиться для приготування
100 г гарбузового пюре
Чверть склянки рослинного масла
Половина склянки цукру
Чверть склянки будь-яких подрібнених горіхів
Склянку борошна з гіркою
Щіпка солі
По половині чайної ложки меленої кориці і мускатного горіха
Щіпка меленого імбиру (за бажанням)
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)

Приготування

Якщо немає готового гарбузового пюре, його можна зробити самостійно. Відваріть гарбуз на пару або з невеликим додаванням води і розімніть товкачиком в пюре. Ще краще - подрібнити блендером.
Змішуємо гарбузове пюре з цукром, маслом і збиваємо міксером дві хвилини на невеликій швидкості. Гасимо оцтом Соду, вливаємо в цю суміш.

Борошно просіваємо в окремий посуд, змішуємо з прянощами і сіллю.
З'єднуємо гарбузову суміш з борошна, додаємо подрібнені горіхи. Добре вимішуємо, ненадовго залишаємо щоб суміш загусла.

Деко застеляємо папером для випічки. Руки змащуємо маслом (або змочуємо водою), відокремлюємо ложкою від тесту невеликі шматочки і робимо з них кульки. По мірі необхідності руки споліскуйте і знову змащуйте маслом.
Випікається печиво 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, гарбузового
Як готується смачний салат з буряком і яйцем?
Як приготувати вдома арахісове масло?
Як приготувати апельсинові сирники?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: