Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пісне гарбузове печиво?
Щоб у гарбузового печива був більш виражений смак, можна додати в тісто спеції і прянощі. Що знадобиться для приготування 100 г гарбузового пюре Чверть склянки рослинного масла Половина склянки цукру Чверть склянки будь-яких подрібнених горіхів Склянку борошна з гіркою Щіпка солі По половині чайної ложки меленої кориці і мускатного горіха Щіпка меленого імбиру (за бажанням) Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Приготування Якщо немає готового гарбузового пюре, його можна зробити самостійно. Відваріть гарбуз на пару або з невеликим додаванням води і розімніть товкачиком в пюре. Ще краще - подрібнити блендером. Змішуємо гарбузове пюре з цукром, маслом і збиваємо міксером дві хвилини на невеликій швидкості. Гасимо оцтом Соду, вливаємо в цю суміш. Борошно просіваємо в окремий посуд, змішуємо з прянощами і сіллю. З'єднуємо гарбузову суміш з борошна, додаємо подрібнені горіхи. Добре вимішуємо, ненадовго залишаємо щоб суміш загусла. Деко застеляємо папером для випічки. Руки змащуємо маслом (або змочуємо водою), відокремлюємо ложкою від тесту невеликі шматочки і робимо з них кульки. По мірі необхідності руки споліскуйте і знову змащуйте маслом. Випікається печиво 15 хвилин при температурі 180 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |