Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пиріг з рубленого м'яса?
М'ясний пиріг - запіканка робиться з будь-якого фаршу, можна використовувати і курячий або индюшиный, але тоді потрібно підібрати спеції самостійно. В рецепті дуже багато свіжого базиліка, для м'яса він добре підходить, але смак курки буде перебивати.
Необхідні продукти

700 грам м'ясного фаршу
200 грам білого хліба
Дві великі цибулини
Два яйця
3 - 4 великих помідора
150 грам сиру
Кілька часточок часнику
Пучок петрушки
Два пучка базиліка
Столова ложка вершкового масла
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Столова ложка чебрецю
Приготування

Лук натерти на тертці або пропустити через м'ясорубку. Часник подрібнити. Дрібно порубати зелень. Хліб замочити в молоці або у воді, злегка віджати і змішати з фаршем. Додати до фаршу яйця, дрібно нарізаний помідор (один), зелень, цибулю і часник. Посолити, поперчити.

Форму змастити маслом, викласти фарш. Запікати на середньому вогні півгодини. Поки пиріг запікається, підготувати помідори і сир. Сир нарізати тонкими скибочками. Помідори обшпарити окропом, зняти шкірку, нарізати товстими кружечками. Дістати пиріг з духовки, зверху розкласти помідори, на них - скибочки сиру. Запікати ще 15 - 20 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, пиріг
Приголомшливо смачні шашлики курки з ананасами
Овочевий пиріг зі спаржею і сиром
Як приготувати млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: