Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пиріг з рубленого м'яса?
М'ясний пиріг - запіканка робиться з будь-якого фаршу, можна використовувати і курячий або индюшиный, але тоді потрібно підібрати спеції самостійно. В рецепті дуже багато свіжого базиліка, для м'яса він добре підходить, але смак курки буде перебивати. Необхідні продукти 700 грам м'ясного фаршу 200 грам білого хліба Дві великі цибулини Два яйця 3 - 4 великих помідора 150 грам сиру Кілька часточок часнику Пучок петрушки Два пучка базиліка Столова ложка вершкового масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Столова ложка чебрецю Приготування Лук натерти на тертці або пропустити через м'ясорубку. Часник подрібнити. Дрібно порубати зелень. Хліб замочити в молоці або у воді, злегка віджати і змішати з фаршем. Додати до фаршу яйця, дрібно нарізаний помідор (один), зелень, цибулю і часник. Посолити, поперчити. Форму змастити маслом, викласти фарш. Запікати на середньому вогні півгодини. Поки пиріг запікається, підготувати помідори і сир. Сир нарізати тонкими скибочками. Помідори обшпарити окропом, зняти шкірку, нарізати товстими кружечками. Дістати пиріг з духовки, зверху розкласти помідори, на них - скибочки сиру. Запікати ще 15 - 20 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |