Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пиріг з капустою і яйцями?
В рецепті пирога немає нічого особливого, він швидше зацікавить тих, хто не любить возитися з дріжджовим тістом або поки не впевнений у своїх силах і віддає перевагу готувати пироги простіше.
Продукти для тіста

250 грам сиру
125 грам вершкового масла
Два яйця
Столова ложка цукру
Три склянки борошна (може трохи менше або більше)
Щіпка солі
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)

Для начинки

Маленький качанчик капусти
Чотири варені яйця
Дві столові ложки вершкового або рослинного масла
Сіль і спеції за смаком

Приготування

Спочатку готуємо начинку. Шаткуємо капусту, розігріваємо в пательні олію, тушкуємо під кришкою капусту півгодини. При необхідності підливаємо водички. У готову капусту додаємо сіль і спеції, січені варені яйця, можна додати свіжу зелень. Все перемішуємо, даємо начинці охолонути.
Тісто. Змішуємо яйця з сиром, сіллю і цукром. Додаємо м'яке масло, гашену соду, борошно. Вимішуємо тісто. Воно повинне вийти еластичним і легко розгортати.
Ділимо його на дві частини, одна більша за іншу. Більшу частину розкачуємо, укладаємо на дно форми, робимо бортики і викладаємо начинку. Розкачуємо меншу частину за розміром форми, накриваємо начинку. Краї пирога защипуємо. Робимо виделкою проколи, змащуємо пиріг яйцем. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці півгодини.
Категория: Рецепти |
| Теги: капусту, начинку
Як спекти ветчинно-кабачковий кекс?
Судак смажений в тісті
Як спекти пиріг з рибними консервами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: