Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пиріг з фруктами?
Пиріг готується з листкового тіста (бездріжджового), а начинкою можуть бути будь-які фрукти - яблука, груші, вишня, черешня або фруктове асорті. Можна додати родзинки, посипати корицею - вийде дуже ароматно!
Що знадобиться для приготування
500 грам листкового тіста
Два великих яблука
Дві великі груші
50 грам родзинок
Одне яйце
Чотири столові ложки цукру (за смаком)
Половина чайної ложки кориці

Приготування

Тісто розморозити, і потім розкачати в пласт товщиною в півсантиметра. Поки воно розморожується, приготувати начинку. Для цього яблука та груші очистити від шкірки, м'якоть нарізати невеликими кубиками. Змішати цукор з корицею, але з фруктами не перемішувати. Родзинки розпарити на водяній бані, обсушити.

Коли тісто буде раскатано, змішати фрукти з цукром, додати родзинки, викласти начинку на тісто. Згорнути рулетом, верх змастити збитим яйцем і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікається рулет 25-30 хвилин до підрум'янення. Дайте йому охолонути і потім гострим ножем наріжте на шматочки.

Якщо не любите мокроватый низ у фруктових пирогах, то в начинку можна додати столову ложку крохмалю - він вбере сік. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: родзинки, начинку
Як готувати окрошку на бульйоні?
Лазанья: 10 кращих рецептів
Як приготувати курячі котлети з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: