Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пікантну запіканку з макаронів?
Проста і досить швидка в приготуванні запіканка може готуватися з додаванням будь-яких овочів (по сезону) і м'ясних продуктів. У зимовий час набір буде стандартним – помідори, цибулю і зелень, а влітку можна додати болгарський перець, баклажани.
Необхідні продукти
250 грамів макаронних виробів
200 грам сиру
100 грам шинки або копченої ковбаски, м'яса
Три яйця
Три помідора
Одна цибулина
Пучок свіжої петрушки
Столова ложка рослинного масла
Щіпка мускатного горіха
Сіль і чорний мелений перець за смаком
125 мл вершків або нежирної сметани
Приготування

Макарони відварюємо в підсоленій воді (злегка недовариваем). Воду зливаємо, макарони вливаємо ложку рослинної олії, перемішуємо.
ошпарюємо окропом Помідори, знімаємо шкірку, м'якоть ріжемо брусочками або соломкою. Ковбасу ріжемо дрібними кубиками, змішуємо з помідорами. Ріжемо кубиками сир, цибуля – півкільцями. Змішуємо макарони з сиром, цибулею, помідорами і ковбасою і викладаємо у змащену маслом форму.
Робимо заливку. Яйця злегка збиваємо, додаємо сіль, чорний мелений перець, мускатний горіх, вливаємо вершки. Ще раз збиваємо і цією сумішшю заливаємо макарони. Якщо ні кришки, затягуємо форму фольгою. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, через 25 хвилин фольгу або знімаємо кришку, запікаємо ще 15 хвилин. Готову запіканку посипаємо зеленню і подаємо до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, макарони
Як швидко приготувати салат з крабовими паличками?
Овочі в винному соусі по-монастирськи
М'ясо з картоплею в фользі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: