Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пенне з куркою і овочами?
Пенне - короткий вид пасти у вигляді шматочків. Зазвичай подається з соусом з овочів або з томатним соусом, тертим сиром, м'ясом, птицею. Що знадобиться для приготування 400 грам пенне 400 грам курячого філе Два черешка селери Два солодких болгарських перцю Одна цибулина Одна морквина Дві часточки часнику 100 мл сухого білого вина 100 мл томатного соусу (або кетчуп, томати у власному соку) Чотири столові ложки оливкової олії Цедра одного лимона 50 грам тертого пармезану Щіпка сухого чебрецю Сіль і перець за смаком Приготування Куряче філе, полити оливковою олією (приблизно столову ложку), посипати лимонною цедрою і обсмажити на сковорідці на середньому вогні. Обсмажувати по 5-6 хвилин з кожного боку, в кінці посолити і поперчити. Перекласти на підігріту тарілку, накрити і зберігати філе теплим. Моркву і перець нарізати тонкою соломкою, цибулю дрібно порубати, часник пропустити через прес. Селера дрібно порубати. У сковорідку влити масло, що залишилося, обсмажити спочатку цибулю, потім додати моркву, селеру, перець, посипати чебрецем і готувати п'ять хвилин. Влити вино, тушкувати овочі без кришки близько десяти хвилин. Додати часник, перець і сіль, прогріти дві хвилини. Відварити пенне, змішати з томатним соусом і розкласти по тарілках. Викласти шматочки курячого філе, овочі і посипати тертим сиром. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |