Главная » Статьи » Рецепти

Салат з помідорів з квасолею
Продукти:одна баночка консервованої білої квасолі;
п'ятнадцять помідорів чері (три звичайних помідора, вагою 200 грамів);
молода петрушка;

Заправка:
три зубчики часничку;
чотири стіл. ложечки оливкової олії;
мелений перчик;
одна гілочка розмарину (за бажанням),
сіль;
пара стіл. ложечок соку лимона;

Робимо ароматну салатну заправку. Часник чистимо і крупно рубаємо. Розмарин миємо й обсушуємо. У сотейник наливаємо оливкова масло, підігріваємо його, кладемо часник і розмарин. Постійно помішуємо масло, не даючи чесночку змінити свій колір.

Прибираємо сотейник з плити і наполягаємо, приблизно півгодини. Розмарин дістаємо з масла і викидаємо, більше він нам не потрібен. Часник дістаємо і розтираємо в кашку в ступі. В оливкову олію додаємо сік лимона, часник, перчимо, солимо і перемішуємо. При необхідності можна додати в заправку маленьку дрібку цукру.

Квасоля відкидаємо на друшляк. Помідори миємо, сушимо, ріжемо на половинки. Дрібно рубаємо вимиту і обсушену петрушку.

В салатницю викладаємо всі компоненти салату, поливаємо заправкою, перемішуємо і даємо настоятися чверть годинки.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: часник, розмарин
Як правильно готувати м'ясо в мікрохвильовці?
Що з'їсти на сніданок?
Як приготувати кислий салат?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: