Главная » Статьи » Рецепти |
Салат з помідорів з квасолею
Продукти:одна баночка консервованої білої квасолі; п'ятнадцять помідорів чері (три звичайних помідора, вагою 200 грамів); молода петрушка; Заправка: три зубчики часничку; чотири стіл. ложечки оливкової олії; мелений перчик; одна гілочка розмарину (за бажанням), сіль; пара стіл. ложечок соку лимона; Робимо ароматну салатну заправку. Часник чистимо і крупно рубаємо. Розмарин миємо й обсушуємо. У сотейник наливаємо оливкова масло, підігріваємо його, кладемо часник і розмарин. Постійно помішуємо масло, не даючи чесночку змінити свій колір. Прибираємо сотейник з плити і наполягаємо, приблизно півгодини. Розмарин дістаємо з масла і викидаємо, більше він нам не потрібен. Часник дістаємо і розтираємо в кашку в ступі. В оливкову олію додаємо сік лимона, часник, перчимо, солимо і перемішуємо. При необхідності можна додати в заправку маленьку дрібку цукру. Квасоля відкидаємо на друшляк. Помідори миємо, сушимо, ріжемо на половинки. Дрібно рубаємо вимиту і обсушену петрушку. В салатницю викладаємо всі компоненти салату, поливаємо заправкою, перемішуємо і даємо настоятися чверть годинки. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 3 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |