Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати печиво з сиром?
Печиво сподобається любителям несолодкої випічки. Просте в приготуванні, незвичайне в оформленні та відмінне на смак печиво користується величезною популярністю в Німеччині, звідки й потрапив до нас цей рецепт.
Що знадобиться для приготування
150 грам м'якого вершкового сиру з сирним смаком (типу «Альметте»)
170 грам твердого сиру (наприклад, «Російського»)
120 грам вершкового масла або маргарину
Одне яйце
Щіпка солі
Половина чайної ложки меленого мускатного горіха
Півтори - дві склянки борошна (залежить від борошна)
Для прикраси знадобляться фісташки, для змащення - один жовток і трохи молока
Приготування

Масла або маргарину даємо нагрітися, нам знадобиться продукт кімнатної температури. Коли немає часу чекати, можна до м'якого стану прогріти в мікрохвильовій печі. Змішати вершковий сир з тертим твердим сиром, додати яйце, сіль, мускатний горіх, маргарин, добре перемішати суміш. Поступово всипати просіяне борошно і вимішувати тісто. Скачати тісто в кулю, обмотати харчовою плівкою і прибрати на годину в холодильник (час охолодження не критично, досить і півгодини).

охолоджене тісто Розділити на шматочки завбільшки з волоський горішок, скачати кульки. Серединку злегка продавити пальцем і вставити по половинці ядра фісташок. Викласти на деко (його застелити пекарської папером). Жовток розбовтати з молоком, змастити печиво. Випікати при температурі 200 градусів близько півгодини. Готові печива повинні бути золотистого кольору.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, Печиво
Як спекти печиво "Кали"?
Як приготувати смачне апельсинове варення без шкірки?
Овочевий суп з м'ясними фрикадельками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: