Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печиво з сиром?
Печиво сподобається любителям несолодкої випічки. Просте в приготуванні, незвичайне в оформленні та відмінне на смак печиво користується величезною популярністю в Німеччині, звідки й потрапив до нас цей рецепт. Що знадобиться для приготування 150 грам м'якого вершкового сиру з сирним смаком (типу «Альметте») 170 грам твердого сиру (наприклад, «Російського») 120 грам вершкового масла або маргарину Одне яйце Щіпка солі Половина чайної ложки меленого мускатного горіха Півтори - дві склянки борошна (залежить від борошна) Для прикраси знадобляться фісташки, для змащення - один жовток і трохи молока Приготування Масла або маргарину даємо нагрітися, нам знадобиться продукт кімнатної температури. Коли немає часу чекати, можна до м'якого стану прогріти в мікрохвильовій печі. Змішати вершковий сир з тертим твердим сиром, додати яйце, сіль, мускатний горіх, маргарин, добре перемішати суміш. Поступово всипати просіяне борошно і вимішувати тісто. Скачати тісто в кулю, обмотати харчовою плівкою і прибрати на годину в холодильник (час охолодження не критично, досить і півгодини). охолоджене тісто Розділити на шматочки завбільшки з волоський горішок, скачати кульки. Серединку злегка продавити пальцем і вставити по половинці ядра фісташок. Викласти на деко (його застелити пекарської папером). Жовток розбовтати з молоком, змастити печиво. Випікати при температурі 200 градусів близько півгодини. Готові печива повинні бути золотистого кольору. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |