Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печиво з меленими горіхами?
Випікається печиво дуже швидко - всього 10 хвилин, тісто готується за принципом «все змішати, єдина складність - розкачати джгутики потрібної товщини. Але, після двох-трьох джгутиків швидко приноровишься, і формується печиво дуже легко. Що знадобиться для приготування 300 грам борошна 150 грам маргарину 150 грам цукру Одне яйце 50 грам будь-яких мелених горіхів Пакетик ванільного цукру Сік половинки лимона 10 грам розпушувача для тіста Цукрова пудра для посипання Приготування Маргарин заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб він став м'яким. Або поставте на хвилину в мікрохвильовку і подтопите. Потім змішайте з цукром, додайте яйце і злегка збийте суміш. Додайте лимонний сік. Насипте просіяне борошно, ванільний цукор, розпушувач і мелені горіхи. Горіхи додавайте які є - волоські, фундук, мигдаль, можна зробити горіхову суміш. Якщо додасте волоські горіхи, то їх потрібно попередньо підсушити в духовці, тоді смак буде виражений яскравіше. Вимішайте однорідне тісто. Розділіть на невеликі шматочки, кожен розкачати в джгут товщиною в палець. Сплетіть за два джгутика разом і згорніть колом. Скріпіть кінчики. Викладіть печиво на деко, поставте в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте 8-10 хвилин. Готове печиво посипте цукровою пудрою. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |