Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати печиво з меленими горіхами?
Випікається печиво дуже швидко - всього 10 хвилин, тісто готується за принципом «все змішати, єдина складність - розкачати джгутики потрібної товщини. Але, після двох-трьох джгутиків швидко приноровишься, і формується печиво дуже легко.
Що знадобиться для приготування
300 грам борошна
150 грам маргарину
150 грам цукру
Одне яйце
50 грам будь-яких мелених горіхів
Пакетик ванільного цукру
Сік половинки лимона
10 грам розпушувача для тіста
Цукрова пудра для посипання

Приготування

Маргарин заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб він став м'яким. Або поставте на хвилину в мікрохвильовку і подтопите. Потім змішайте з цукром, додайте яйце і злегка збийте суміш. Додайте лимонний сік.

Насипте просіяне борошно, ванільний цукор, розпушувач і мелені горіхи. Горіхи додавайте які є - волоські, фундук, мигдаль, можна зробити горіхову суміш. Якщо додасте волоські горіхи, то їх потрібно попередньо підсушити в духовці, тоді смак буде виражений яскравіше.

Вимішайте однорідне тісто. Розділіть на невеликі шматочки, кожен розкачати в джгут товщиною в палець. Сплетіть за два джгутика разом і згорніть колом. Скріпіть кінчики. Викладіть печиво на деко, поставте в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте 8-10 хвилин. Готове печиво посипте цукровою пудрою. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: горіхи, Печиво
Як дуже швидко приготувати сніданок
Як спекти хліб по-сербськи?
Як приготувати млинці в пляшці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: