Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати печиво з кукурудзяного борошна з сиром та ягодами?
Для печива потрібна саме кукурудзяна мука, помел повинен бути дрібним, як у борошна. Якщо борошно буде грубого помелу, печиво теж вийде смачним, але не таким м'яким і ніжним. Ягоди додайте за смаком, можна робити і з замороженими, і зі свіжими.
Що знадобиться для приготування

150 грам маргарину
Одне яйце
200 грам кукурудзяного борошна
80 грам цукру
Чайна ложка розпушувача
Щіпка солі

Для начинки - верху

Три яйця
400 грам сиру
80 грам цукру
Чайна ложка ванільного цукру
300 грам свіжих або заморожених ягід

Приготування

Тісто. М'яке масло збийте з цукром до утворення однорідної пишної маси. Потім додайте яйце, ванільний цукор і знову добре збийте.
Змішайте борошно і розпушувач, просіяти, додайте щіпку солі. Поступово додайте борошняну суміш до масляної і розмішуйте тісто.
Для верху (начинки) збийте яйця з цукром, додайте сир. Покладіть ванільний цукор. Змішайте сирну масу з ягодами.
Деко змастіть маслом, викладіть тісто і рівномірно розподіліть його. На тісто викладіть сирно-ягідну масу, розрівняйте. Поставте в духовку, запікайте при температурі 180 градусів приблизно сорок хвилин до легкого підрум'янення верху.
Печінкою дайте охолонути і наріжте ромбиками.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, збийте
Як готується закусочний "Наполеон" з картопляно-грибний кремом?
Варення з чорноплідної горобини (рецепт)
Капустяні конвертики в клярі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: