Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печиво з кукурудзяного борошна з сиром та ягодами?
Для печива потрібна саме кукурудзяна мука, помел повинен бути дрібним, як у борошна. Якщо борошно буде грубого помелу, печиво теж вийде смачним, але не таким м'яким і ніжним. Ягоди додайте за смаком, можна робити і з замороженими, і зі свіжими. Що знадобиться для приготування 150 грам маргарину Одне яйце 200 грам кукурудзяного борошна 80 грам цукру Чайна ложка розпушувача Щіпка солі Для начинки - верху Три яйця 400 грам сиру 80 грам цукру Чайна ложка ванільного цукру 300 грам свіжих або заморожених ягід Приготування Тісто. М'яке масло збийте з цукром до утворення однорідної пишної маси. Потім додайте яйце, ванільний цукор і знову добре збийте. Змішайте борошно і розпушувач, просіяти, додайте щіпку солі. Поступово додайте борошняну суміш до масляної і розмішуйте тісто. Для верху (начинки) збийте яйця з цукром, додайте сир. Покладіть ванільний цукор. Змішайте сирну масу з ягодами. Деко змастіть маслом, викладіть тісто і рівномірно розподіліть його. На тісто викладіть сирно-ягідну масу, розрівняйте. Поставте в духовку, запікайте при температурі 180 градусів приблизно сорок хвилин до легкого підрум'янення верху. Печінкою дайте охолонути і наріжте ромбиками. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |