Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати печиво на томатному соку?
Томатний сік забарвлює тісто в червоний колір, і в сирому вигляді ці печива дуже схожі на червону рибу (печиво бажано робити в формі рибок), ну а коли испекутся - то це вже золоті рибки. Спробуйте, печиво смачне і нескладне в приготуванні.
Що знадобиться з продуктів

Склянка густого томатного соку
Стакан рослинного масла
Склянку цукру
Чайна ложка соди (погасити оцтом)
Чайна ложка солі
Три - чотири склянки борошна

Приготування

З цієї кількості продуктів виходить гора печива - цілих три великих дека. Для першого разу можна зробити половину норми, а там вирішити - чи підходить вам такий рецепт чи ні.

Змішати цукор з томатним соком, посолити, розмішати до повного розчинення цукру. Потім влити масло, розмішати. Додати борошно (покладіть три склянки) і соду, замісити тісто. Воно не повинно бути важким і щільним, але і липнути до столу теж не має. Борошна потрібно покласти стільки, щоб тісто можна було легко розкачати.

Товщину шару вибирайте в залежності від того яке печиво любите. Якщо тонке і хрустке - розгортайте тонший, якщо розсипчасте і м'яке - товстіший. Вирізуйте формами фігурки і викладайте на деко. Випікається печиво на середньому вогні до підрум'янення. Можна підрум'янити низ і перевернути - так пропечуться швидше.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, Печиво
Виноградне желе
Короп, фарширований шматками, заливний
Як приготувати сирну запіканку без борошна?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: