Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печиво на томатному соку?
Томатний сік забарвлює тісто в червоний колір, і в сирому вигляді ці печива дуже схожі на червону рибу (печиво бажано робити в формі рибок), ну а коли испекутся - то це вже золоті рибки. Спробуйте, печиво смачне і нескладне в приготуванні. Що знадобиться з продуктів Склянка густого томатного соку Стакан рослинного масла Склянку цукру Чайна ложка соди (погасити оцтом) Чайна ложка солі Три - чотири склянки борошна Приготування З цієї кількості продуктів виходить гора печива - цілих три великих дека. Для першого разу можна зробити половину норми, а там вирішити - чи підходить вам такий рецепт чи ні. Змішати цукор з томатним соком, посолити, розмішати до повного розчинення цукру. Потім влити масло, розмішати. Додати борошно (покладіть три склянки) і соду, замісити тісто. Воно не повинно бути важким і щільним, але і липнути до столу теж не має. Борошна потрібно покласти стільки, щоб тісто можна було легко розкачати. Товщину шару вибирайте в залежності від того яке печиво любите. Якщо тонке і хрустке - розгортайте тонший, якщо розсипчасте і м'яке - товстіший. Вирізуйте формами фігурки і викладайте на деко. Випікається печиво на середньому вогні до підрум'янення. Можна підрум'янити низ і перевернути - так пропечуться швидше. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |