Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печиво «Флорида»?
У тісто можна додати майонез або сметану - на вибір. Виходить воно трохи щільніше ніж пісочне, не таке розсипчасте, солодке. Кількість цукру в тесті потрібно регулювати залежно від варення - якщо варення з кислинкою - покладіть більше цукру в тісто, якщо солодке - менше. Що знадобиться для приготування Три - чотири склянки борошна Склянку цукру 200 грам маргарину Дві столові ложки сметани або майонезу Два яйця Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Для начинки - варення з чорної смородини або інше, але краще кисленькое. Приготування Маргарин дістаньте з холодильника заздалегідь, він повинен бути м'яким. змішайте яйця з цукром, збийте в пишну масу і додайте сметану. Потім покладіть маргарин, ще раз збийте, додайте борошно і соду. Замісіть тісто. Борошно додавати поступово, тісто повинне вийти м'яким і відлипати від рук. Відокремте від тесту одну третину, сформуйте три невеликі кульки. Покладіть їх в морозилку хвилин на 20. З великого шматка тіста зробіть основу для печива - покладіть тісто на деко і розподіліть рівним шаром. Змастіть тісто варенням. Дістаньте тісто з холодильника, натріть на крупній тертці прямо на варення. Поставте деко в духовку, випікайте 20 хвилин при температурі 200 градусів. Готове печиво ще гарячим розрізати на квадратики. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |