Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати печиво «Флорида»?
У тісто можна додати майонез або сметану - на вибір. Виходить воно трохи щільніше ніж пісочне, не таке розсипчасте, солодке. Кількість цукру в тесті потрібно регулювати залежно від варення - якщо варення з кислинкою - покладіть більше цукру в тісто, якщо солодке - менше.
Що знадобиться для приготування

Три - чотири склянки борошна
Склянку цукру
200 грам маргарину
Дві столові ложки сметани або майонезу
Два яйця
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)
Для начинки - варення з чорної смородини або інше, але краще кисленькое.

Приготування

Маргарин дістаньте з холодильника заздалегідь, він повинен бути м'яким. змішайте яйця з цукром, збийте в пишну масу і додайте сметану. Потім покладіть маргарин, ще раз збийте, додайте борошно і соду. Замісіть тісто. Борошно додавати поступово, тісто повинне вийти м'яким і відлипати від рук.
Відокремте від тесту одну третину, сформуйте три невеликі кульки. Покладіть їх в морозилку хвилин на 20. З великого шматка тіста зробіть основу для печива - покладіть тісто на деко і розподіліть рівним шаром. Змастіть тісто варенням.
Дістаньте тісто з холодильника, натріть на крупній тертці прямо на варення. Поставте деко в духовку, випікайте 20 хвилин при температурі 200 градусів. Готове печиво ще гарячим розрізати на квадратики. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: варення, тісто
Суп-пюре з гарбуза з фрикадельками
Телятина, фарширований картоплею і цибулею
Яблучка в сирному тісті
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: