Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печінкові котлети по-варшавськи?
Такі котлети нахвалюють навіть ті, хто до печінці в загальному-то байдужий. Яєць у цих котлетки ні, тут важливо дотримуватися пропорції - свинячого сала має бути не менше третини від кількості печінки. Що знадобиться для приготування 750 грам яловичої або свинячої печінки 250 грамів сирого свинячого сала Одна - півтори головки часнику Дві столові ложки борошна Чайна ложка харчової соди Сіль за смаком Рослинне масло для смаження Для соусу Дві цибулини Три - чотири столові ложки сметани Сіль за смаком Приготування Печінку і сало перекрутити через м'ясорубку. Часник дрібно порубати, змішати з печінкою і салом. Додати борошно, соду, посолити за смаком. Тісто готове. У сковорідці розігріти олію, викладати котлетки-оладки і обсмажувати на середньому вогні до рум'яного кольору. З цієї кількості тесту виходить досить велика партія пышненьких котлеток. Готуємо соус. Дрібно рубаємо цибулю і обсмажуємо в маслі. Кладемо сметану, солимо за смаком. Беремо казанчик або сотейник, викладаємо шарами - шар котлеток, шар соусу, так чергуємо. Верхній шар - соус. накриваємо кришкою, тушкуємо на слабкому вогні хвилин двадцять. Даємо трохи настоятися. Гарнір - будь-який, на ваш розсуд. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |