Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати печінкові котлети по-варшавськи?
Такі котлети нахвалюють навіть ті, хто до печінці в загальному-то байдужий. Яєць у цих котлетки ні, тут важливо дотримуватися пропорції - свинячого сала має бути не менше третини від кількості печінки.
Що знадобиться для приготування

750 грам яловичої або свинячої печінки
250 грамів сирого свинячого сала
Одна - півтори головки часнику
Дві столові ложки борошна
Чайна ложка харчової соди
Сіль за смаком
Рослинне масло для смаження

Для соусу

Дві цибулини
Три - чотири столові ложки сметани
Сіль за смаком

Приготування

Печінку і сало перекрутити через м'ясорубку. Часник дрібно порубати, змішати з печінкою і салом. Додати борошно, соду, посолити за смаком. Тісто готове.
У сковорідці розігріти олію, викладати котлетки-оладки і обсмажувати на середньому вогні до рум'яного кольору. З цієї кількості тесту виходить досить велика партія пышненьких котлеток.
Готуємо соус. Дрібно рубаємо цибулю і обсмажуємо в маслі. Кладемо сметану, солимо за смаком.
Беремо казанчик або сотейник, викладаємо шарами - шар котлеток, шар соусу, так чергуємо. Верхній шар - соус. накриваємо кришкою, тушкуємо на слабкому вогні хвилин двадцять. Даємо трохи настоятися. Гарнір - будь-який, на ваш розсуд.
Категория: Рецепти |
| Теги: шар, кількості
Форшмак
Як зробити бутербродний тортик з оселедцем?
Як готувати макарони з м'ясним соусом?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: