Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати печериці у сметані?
Для цієї страви потрібно вибирати молоденькі, міцні печериці. І смак грибів в цьому випадку найкраще зберігається, і вигляд у готового страви буде набагато апетитніше. Можна до грибів приготувати будь-який гарнір або подати як самостійне блюдо.
Необхідні продукти

Кілограм шампіньйонів
250 - 300 грам нежирної сметани
Дві великі цибулини
Кілька зубчиків часнику
Рослинна олія
Зелень петрушки
Сіль, приправи і спеції, чорний мелений перець

Приготування

Гриби вимити, забруднені місця зрізати або почистити. Нарізати дрібними кубикамилук, обсмажити в рослинній олії до світло - золотистого кольору. Додати до нього гриби (якщо дрібні - цілими, великі - розрізати на половинки або четвертинки), трохи обсмажити разом з цибулею. Залити сметаною, посолити, заправити спеціями, приправами і чорним перцем. Тушкувати на повільному вогні під кришкою хвилин 15 - 20. Потім зняти кришку і тушкувати до повного випаровування рідини, за часом це хвилин десять. Коли сметана добре загусне і буде нагадувати густий соус коричневого кольору, додати подрібнений часник, зелень петрушки, накрити кришкою і вимкнути вогонь. Дати грибів настоятися 10 - 15 хвилин. Подавати гарячим.
Категория: Рецепти |
| Теги: печериці, грибів
Як готується паска масляний в хлібопічці?
Як спекти шоколадно-ванільні кексики?
Як готується грибне печеня з овочами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: