Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печериці у сметані?
Для цієї страви потрібно вибирати молоденькі, міцні печериці. І смак грибів в цьому випадку найкраще зберігається, і вигляд у готового страви буде набагато апетитніше. Можна до грибів приготувати будь-який гарнір або подати як самостійне блюдо. Необхідні продукти Кілограм шампіньйонів 250 - 300 грам нежирної сметани Дві великі цибулини Кілька зубчиків часнику Рослинна олія Зелень петрушки Сіль, приправи і спеції, чорний мелений перець Приготування Гриби вимити, забруднені місця зрізати або почистити. Нарізати дрібними кубикамилук, обсмажити в рослинній олії до світло - золотистого кольору. Додати до нього гриби (якщо дрібні - цілими, великі - розрізати на половинки або четвертинки), трохи обсмажити разом з цибулею. Залити сметаною, посолити, заправити спеціями, приправами і чорним перцем. Тушкувати на повільному вогні під кришкою хвилин 15 - 20. Потім зняти кришку і тушкувати до повного випаровування рідини, за часом це хвилин десять. Коли сметана добре загусне і буде нагадувати густий соус коричневого кольору, додати подрібнений часник, зелень петрушки, накрити кришкою і вимкнути вогонь. Дати грибів настоятися 10 - 15 хвилин. Подавати гарячим. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |