Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати паштет з червоної квасолі з горіхами?
Пряний паштет з червоної квасолі буде чудовою закускою для святкового столу. Готується він дуже просто - відварюємо квасолю і з'єднуємо її зі спеціями і горіхами.
Необхідні продукти
Пів кілограма червоної квасолі (сухий)
Склянка ядер волоських горіхів
Столова ложка вершкового масла
Чорний і червоний мелений перець
П'ять - шість зубчиків часнику (за смаком)
Хмелі - сунелі або інші грузинські спеції

Приготування

Квасоля промиваємо і замочуємо в холодній воді на ніч. Воду зливаємо, заливаємо чистою і ставимо на вогонь варитися. Воду не солити, інакше квасоля доведеться дуже довго варити. Коли квасоля буде майже готова, додати сіль за смаком.
Воду зливаємо в окремий посуд, вона нам стане в нагоді пізніше. Часник пропускаємо через прес. Квасоля перекручуємо через м'ясорубку два - три рази. Горіхи трохи підсушуємо в духовці, очистити від шкірки (їх просто потерти долоньками) і теж пропускаємо через м'ясорубку. Можна квасоля і горіхи разом з часником, покласти в блендер і пюрировать. Додаємо трохи квасоляного відвару, розмішуємо, додаємо олію, спеції і доводимо до бажаної консистенції. Пробуємо на сіль, якщо треба, додаємо ще. Готовий паштет викладаємо в салатник, виделкою або ножем робимо візерунок і подаємо до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: через, квасоля
Як зробити горілку з журавлиною?
Фарширована теляча грудинка
Вівсяне печиво з чорносливом та ізюмом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: