Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати паштет з червоної квасолі з горіхами?
![]() Необхідні продукти Пів кілограма червоної квасолі (сухий) Склянка ядер волоських горіхів Столова ложка вершкового масла Чорний і червоний мелений перець П'ять - шість зубчиків часнику (за смаком) Хмелі - сунелі або інші грузинські спеції Приготування Квасоля промиваємо і замочуємо в холодній воді на ніч. Воду зливаємо, заливаємо чистою і ставимо на вогонь варитися. Воду не солити, інакше квасоля доведеться дуже довго варити. Коли квасоля буде майже готова, додати сіль за смаком. Воду зливаємо в окремий посуд, вона нам стане в нагоді пізніше. Часник пропускаємо через прес. Квасоля перекручуємо через м'ясорубку два - три рази. Горіхи трохи підсушуємо в духовці, очистити від шкірки (їх просто потерти долоньками) і теж пропускаємо через м'ясорубку. Можна квасоля і горіхи разом з часником, покласти в блендер і пюрировать. Додаємо трохи квасоляного відвару, розмішуємо, додаємо олію, спеції і доводимо до бажаної консистенції. Пробуємо на сіль, якщо треба, додаємо ще. Готовий паштет викладаємо в салатник, виделкою або ножем робимо візерунок і подаємо до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |