Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати овочевий торт з кабачкового оладки?
Цей рецепт можна взяти на замітку, і в сезон кабачків здивувати своїх домашніх і гостей незвичайним овочевим тортом власного приготування. Що нам знадобиться Півтора кілограма кабачків 200 - 300 грам борошна Три яйця Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Дві столові ложки сметани Дві великі морквини Дві цибулини Два - три помідори Рослинна олія По пучку кропу і петрушки 200 грам майонезу Сіль за смаком 50 грам тертого сиру Приготування Кабачки почистити і натерти на крупній тертці. Злегка віджати, посолити, додати яйця, борошно, соду (погасити), сметану, вимісити тісто і спекти звичайні кабачкові оладки. Морквину натерти на крупній тертці, обсмажити в рослинній олії. Шумівкою перекласти на паперовий рушник, щоб вбралося зайве масло, інакше торт вийде занадто жирним. У тому ж маслі обсмажити нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю. Теж перекласти на паперовий рушник. Дрібно нарізати зелень кропу і петрушки, змішати з майонезом. Помідори нарізати тонкими кружечками або часточками. На плоску тарілку викласти шар з оладок, змастити майонезом, викласти шар моркви. Знову шар з оладок, майонез, шар смаженої цибулі. Шар з оладок, майонез, шар помідорів. Закриваємо торт оладки, злегка змащуємо майонезом, посипаємо зеленню і тертим сиром. Даємо трохи просочитися. Виходить смачний, легкий овочевий торт. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |