Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати овочевий торт з кабачкового оладки?
Цей рецепт можна взяти на замітку, і в сезон кабачків здивувати своїх домашніх і гостей незвичайним овочевим тортом власного приготування.
Що нам знадобиться
Півтора кілограма кабачків
200 - 300 грам борошна
Три яйця
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)
Дві столові ложки сметани
Дві великі морквини
Дві цибулини
Два - три помідори
Рослинна олія
По пучку кропу і петрушки
200 грам майонезу
Сіль за смаком
50 грам тертого сиру
Приготування

Кабачки почистити і натерти на крупній тертці. Злегка віджати, посолити, додати яйця, борошно, соду (погасити), сметану, вимісити тісто і спекти звичайні кабачкові оладки.
Морквину натерти на крупній тертці, обсмажити в рослинній олії. Шумівкою перекласти на паперовий рушник, щоб вбралося зайве масло, інакше торт вийде занадто жирним. У тому ж маслі обсмажити нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю. Теж перекласти на паперовий рушник. Дрібно нарізати зелень кропу і петрушки, змішати з майонезом. Помідори нарізати тонкими кружечками або часточками.

На плоску тарілку викласти шар з оладок, змастити майонезом, викласти шар моркви. Знову шар з оладок, майонез, шар смаженої цибулі. Шар з оладок, майонез, шар помідорів. Закриваємо торт оладки, злегка змащуємо майонезом, посипаємо зеленню і тертим сиром. Даємо трохи просочитися. Виходить смачний, легкий овочевий торт.
Категория: Рецепти |
| Теги: шар, Торт
Як смачно запекти курку в духовці?
Смачні рецепти розсольнику
Як запекти яловичину в горщиках?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: