Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати овочевий суп з пельменями?
Якщо в овочевий бульйон додати пельмені і трохи грибів, вийде дуже смачний і ситний суп.
Що знадобиться для приготування
Жменю сухих грибів
Одна морквина
Одна цибулина
Пельмені (магазинні або домашні - що є)
Столова ложка рослинного масла
Сіль і спеції за смаком
Невеликий пучок зеленої цибулі або іншої зелені

Приготування

Гриби промити і залити холодною водою на півгодини. Тим часом наліпити трохи пельменів (якщо немає готових). Фарш для пельменів можна зробити м'ясний або курячий з додаванням овочів - буде і смачно, і не так важко для шлунка.
Морквину тремо на крупній тертці, цибулю ріжемо півкільцями. Обсмажуємо в олії спочатку цибулю до прозорості, потім додаємо моркву і обсмажуємо до м'якості.
В каструльці доводимо воду до кипіння, кладемо гриби і варимо хвилин 20-25. Додаємо моркву з цибулею, сіль і спеції, варимо ще хвилин десять на невеликому вогні. Кладемо пельмені і варимо до готовності. В кінці приготування заправляємо суп зеленню і знімаємо з вогню.
За бажанням в суп можна додати й інші овочі - болгарський перець, картопля.
У тарілку можна покласти ложку сметани. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, варимо
Сирне печиво
Як готуються млинці з сиром?
Як готується салат "Креветки під шубою"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: