Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати овочевий суп з пельменями?
Якщо в овочевий бульйон додати пельмені і трохи грибів, вийде дуже смачний і ситний суп. Що знадобиться для приготування Жменю сухих грибів Одна морквина Одна цибулина Пельмені (магазинні або домашні - що є) Столова ложка рослинного масла Сіль і спеції за смаком Невеликий пучок зеленої цибулі або іншої зелені Приготування Гриби промити і залити холодною водою на півгодини. Тим часом наліпити трохи пельменів (якщо немає готових). Фарш для пельменів можна зробити м'ясний або курячий з додаванням овочів - буде і смачно, і не так важко для шлунка. Морквину тремо на крупній тертці, цибулю ріжемо півкільцями. Обсмажуємо в олії спочатку цибулю до прозорості, потім додаємо моркву і обсмажуємо до м'якості. В каструльці доводимо воду до кипіння, кладемо гриби і варимо хвилин 20-25. Додаємо моркву з цибулею, сіль і спеції, варимо ще хвилин десять на невеликому вогні. Кладемо пельмені і варимо до готовності. В кінці приготування заправляємо суп зеленню і знімаємо з вогню. За бажанням в суп можна додати й інші овочі - болгарський перець, картопля. У тарілку можна покласти ложку сметани. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |