Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати овочевий суп з пастою?
Спосіб приготування супу не зовсім звичайний для нас. Паста готується окремо, овочі теж окремо і потім з готових продуктів «збирається» суп. Густоту і кількість інгредієнтів можна варіювати, і цим суп дуже зручний.
Що знадобиться для приготування
200 грам дрібної пасти
Один стебло цибулі-порею
Одна морквина
Одна цибулина
Дві помідори (можна консервовані)
Пучок шпинату
70 грам сыровяленой шинки (або яка є)
Чотири часточки часнику
Півтора літра бульйону (овочевого, курячого)
Дві столових ложки рослинного масла
Пучок петрушки
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Перчик чилі (за бажанням)
Кілька листочків базиліка і тертий сир для подачі

Приготування

Подрібнити часник, петрушку, нарізати моркву кубиками. Ріпчасту цибулю нарізати кубиками, цибулю-порей - кільцями. Розігріти в сковорідці олію, тушкувати обидва види цибулі хвилин п'ять. Додати моркву, часник, петрушку і дрібно нарізану шинку. Гасити десять хвилин. Додати нарізаний шпинат, кубики помідорів, сіль і перець, перчик чилі (якщо додаєте).
Через кілька хвилин влити бульйон, накрити кришкою і варити п'ять хвилин.
Окремо в підсоленій воді зварити пасту до готовності. перед подачею покласти в тарілку трохи пасти, налити суп, посипати базиліком і тертим сиром. До супу можна подати грінки або свіжий хліб. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: окремо, суп
Ватрушки "Фрейлін"
Печиво по - берлінськи
Як приготувати яєчню в помідорі?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: