Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати осінню закуску з запечених баклажанів?
Рецепт відмінною закуски, яка досить проста в приготуванні. Пюре з запечених баклажанів має дуже ніжну текстуру, і при цьому зберігає характерний для цих овочів гострий смак.
Що знадобиться для приготування
Два великих баклажана
Одна цибулина
Три помідора
Три часточки часнику
Дві столових ложки рослинного масла
Чайна ложка суміші пряних трав
Половина чайної ложки гострої приправи харіса
Дві столові ложки лимонного соку
Невеликий пучок кінзи
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Баклажани розріжте вздовж, зробіть в м'якоті надрізи ножем хрест-навхрест, намагаючись не пошкодити шкірку. Часник пропустіть через прес, змішати зі столовою ложкою олії і сухими травами. Натріть цією сумішшю баклажани. Складіть обидві половинки баклажана, загорніть у фольгу і запікайте на середньому вогні хвилин сорок, поки баклажани не стануть м'якими.
Цибулю дрібно поріжте і підсмажте в столовій ложці олії, Баклажани розгорніть, видаліть м'якоть ложкою, подрібніть разом з обсмаженою цибулею і приправою в блендері. Повинна вийти однорідна маса. Влийте масло, збийте ще раз, в кінці додайте лимонний сік і зелень кінзи. У готове пюре додайте нарізані кубиками помідори.
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, баклажани
Як готується смачний салат з буряком і яйцем?
Як зробити тісто для тарталеток?
Як приготувати запечену пастернак?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: