Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати осінню закуску з запечених баклажанів?
![]() Що знадобиться для приготування Два великих баклажана Одна цибулина Три помідора Три часточки часнику Дві столових ложки рослинного масла Чайна ложка суміші пряних трав Половина чайної ложки гострої приправи харіса Дві столові ложки лимонного соку Невеликий пучок кінзи Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Баклажани розріжте вздовж, зробіть в м'якоті надрізи ножем хрест-навхрест, намагаючись не пошкодити шкірку. Часник пропустіть через прес, змішати зі столовою ложкою олії і сухими травами. Натріть цією сумішшю баклажани. Складіть обидві половинки баклажана, загорніть у фольгу і запікайте на середньому вогні хвилин сорок, поки баклажани не стануть м'якими. Цибулю дрібно поріжте і підсмажте в столовій ложці олії, Баклажани розгорніть, видаліть м'якоть ложкою, подрібніть разом з обсмаженою цибулею і приправою в блендері. Повинна вийти однорідна маса. Влийте масло, збийте ще раз, в кінці додайте лимонний сік і зелень кінзи. У готове пюре додайте нарізані кубиками помідори. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |