Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати оладки з курячої печінки з морквиною?
У курячої печінки смак не такий виражений як у яловичої, і добавки у вигляді ріпчастої цибулі і моркви підуть тільки на користь. Можна ще додати свіжої зелені. Що знадобиться для приготування 500 грам курячої печінки Дві великі морквини Одна цибулина 50 мл молока Одне-два яйця Дві столові ложки борошна Сіль за смаком Рослинна олія Приготування Печінку вимити. Овочі почистити, нарізати шматочками. Подрібнити печінку і овочі в кухонному комбайні (або прокрутити через м'ясорубку), влити молоко, додати яйця, сіль, борошно. Все ретельно перемішати, повинно вийти тісто як густа сметана. Якщо додаєте зелень - дрібно порубаєте й змішайте з тістом. Розігрійте в сковороді олію. Столовою ложкою набирайте тісто, викладайте в масло, обсмажуйте по дві хвилинки з кожного боку (вогонь зробіть середній). Важливо не перепечеться оладки, куряча печінка може стати жорсткою. Подавати з будь підливою, соусом, сметаною або з салатом зі свіжих овочів. Гарнір - рис, картопля, макарони. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |