Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати оладки з курячої печінки з морквиною?
У курячої печінки смак не такий виражений як у яловичої, і добавки у вигляді ріпчастої цибулі і моркви підуть тільки на користь. Можна ще додати свіжої зелені.
Що знадобиться для приготування

500 грам курячої печінки
Дві великі морквини
Одна цибулина
50 мл молока
Одне-два яйця
Дві столові ложки борошна
Сіль за смаком
Рослинна олія

Приготування

Печінку вимити. Овочі почистити, нарізати шматочками. Подрібнити печінку і овочі в кухонному комбайні (або прокрутити через м'ясорубку), влити молоко, додати яйця, сіль, борошно. Все ретельно перемішати, повинно вийти тісто як густа сметана. Якщо додаєте зелень - дрібно порубаєте й змішайте з тістом.
Розігрійте в сковороді олію. Столовою ложкою набирайте тісто, викладайте в масло, обсмажуйте по дві хвилинки з кожного боку (вогонь зробіть середній). Важливо не перепечеться оладки, куряча печінка може стати жорсткою.
Подавати з будь підливою, соусом, сметаною або з салатом зі свіжих овочів. Гарнір - рис, картопля, макарони. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: овочі, курячої
Як готувати яблука в карамелі?
Як зробити запечена з часником хліб?
Як спекти угорський яблучний пиріг?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: