Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати нут з м'ясом?
Дуже ситне, наваристое блюдо для холодної пори року. якщо не любите нут, можна його замінити квасолею.
Що знадобиться для приготування

Дві склянки нуту (або квасолі)
250 грам м'яса
Три великих цибулини
Дві столові ложки томатної пасти
Дві столові ложки олії
Чотири - п'ять склянок бульйону або води
Один гострий перець
Сіль за смаком

Приготування

Нут або квасоля замочіть на ніч у холодній воді. Вранці відваріть до напівготовності, злити воду.
Лук наріжте півкільцями або великими шматочками, обсмажте в олії і додайте до цибулі м'ясо (його потрібно нарізати невеликими шматочками). Покладіть гострий перець (розріжте вздовж і видаліть насіння і перегородки), тушкуйте все разом до повного випаровування рідини. Томатну пасту розведіть у склянці води, залийте м'ясо з цибулею, накрийте і тушкуйте на слабкому вогні приблизно годину.
До готового м'яса додайте нут або квасоля, влийте бульйон або воду, доведіть до кипіння, зробіть маленький вогонь і варіть ще з півгодини. Соліть і перчіть в кінці приготування.
Категория: Рецепти |
| Теги: нут, гострий
Горіхові кільця
Меренги із збитими вершками
Як спекти персиковий пиріг з вершковим кремом?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: