Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати нут з м'ясом?
![]() Що знадобиться для приготування Дві склянки нуту (або квасолі) 250 грам м'яса Три великих цибулини Дві столові ложки томатної пасти Дві столові ложки олії Чотири - п'ять склянок бульйону або води Один гострий перець Сіль за смаком Приготування Нут або квасоля замочіть на ніч у холодній воді. Вранці відваріть до напівготовності, злити воду. Лук наріжте півкільцями або великими шматочками, обсмажте в олії і додайте до цибулі м'ясо (його потрібно нарізати невеликими шматочками). Покладіть гострий перець (розріжте вздовж і видаліть насіння і перегородки), тушкуйте все разом до повного випаровування рідини. Томатну пасту розведіть у склянці води, залийте м'ясо з цибулею, накрийте і тушкуйте на слабкому вогні приблизно годину. До готового м'яса додайте нут або квасоля, влийте бульйон або воду, доведіть до кипіння, зробіть маленький вогонь і варіть ще з півгодини. Соліть і перчіть в кінці приготування. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |