Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати ніжні сирник з заливкою?
Для сирників потрібен хороший сир середньої щільності - не такий м'який, як у магазинних пачках, але і не занадто сухий.
Необхідні продукти

Півкілограма сиру
Одне яйце
Три столові ложки манки (з гіркою)
Дві - три столові ложки цукру (чи за смаком)
Пакетик ванільного цукру
Щіпка солі
Чайна ложка розпушувача

Для заливки

Півсклянки родзинок (або сухої вишні)
200 мл вершків
100 мл. молока
Цукор за смаком
Пакетик ванільного цукру

Приготування

Сир змішайте з манкою і приберіть на годину в холодильник. А ще краще це зробити з вечора або вранці, і робити сирника через 6 - 8 годин. Додати яйце, цукор, сіль і ванільний цукор. Покласти розпушувач. Все ретельно змішати.
На стіл або в тарілочку насипати борошно. Викласти ложкою сирника, покатати в борошні, сформувати коржики і обсмажити в олії до рум'яного кольору.
Родзинки розпарити на водяній бані або залити окропом.
У форму викласти шар сирників, посипати родзинками, викласти наступний шар, теж посипати родзинками. Вершки змішати з цукром, ванільним цукром і молоком. Залити сирник. Поставити на вогонь, довести до кипіння, зробити мінімальний вогонь і тушкувати під кришкою 10 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: шар, посипати
Як готуються закусочні млинці?
Як запекти курку в кефірі?
Як готується суп з селерою і сиром?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: