Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати німецький квасолевий суп з ковбасою?
За рахунок додавання копчених ковбасок суп виходить дуже ароматним, а квасоля робить його ситним. Зварити його можна на будь-якому бульйоні або на воді. Що знадобиться для приготування Півтора літра бульйону 150 грам копчених ковбасок 150 грам шинки Четвертинка невеликого качана капусти Три картоплини Одна цибулина Один стебло селери 400 грам томатів у власному соку 250 грам консервованої червоної квасолі Половина чайної ложки меленого кмину Сіль за смаком Приготування Бульйон або воду доводимо до кипіння. Нарізаємо кубиками картоплю, відправляємо його в бульйон. Додаємо кмин, сіль. варимо хвилин десять. Потім додаємо дрібно нарізану ріпчасту цибулю і кубики селери. Ще хвилин через десять кладемо розім'яті томати разом з соком. Варимо на середньому вогні під кришкою 5-7 хвилин. Капусту шаткуємо як на борщ. Консервовану квасолю і капусту кладемо в киплячий бульйон, чекаємо поки знову закипить, варимо 15 хвилин (до м'якості капусти). Якщо не любите м'яку капусту, то спочатку покладіть квасолю, і через кілька хвилин додайте капусту. Коли суп буде майже готовий (хвилин за п'ять до готовності), покладіть нарізані шматочками копченості. Прогрійте суп і розливайте по тарілках. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |