Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати несолодкі закусочні мафіни?
Несолодкі закусочні мафіни можна подавати до бульйонів і супів, різних закусок, кави, чаю. Дуже зручно брати з собою для перекусу або давати дітям у школу замість бутербродів.
Що знадобиться для приготування
1 пачка розм'якшеного маргарину (200 грам)
200 грам підкопченої ковбаси або шинки
200 грам будь-якого сиру
1 склянку кефіру або ряжанки
4 яйця
Борошно ( скільки забере тісто має вийти як густа сметана (але з ложки падати не має)
1 пакетик розпушувача (10-12 грам)
Сіль за смаком
Перець мелений, спеції за смаком, можна додати часник подрібнений

Приготування

Яйця збити, змішати з м'яким маслом, теплим кефіром. Все змішати до однорідної маси. Додати борошно, її кладіть поступово, відразу ж розмішуючи і спостерігаючи за консистенцією тесту. Воно повинно бути як дуже густа сметана.
Шинку або ковбасу наріжте невеликими кубиками, сир натріть на дрібній тертці. Додайте в тісто, покласти всі спеції, можна ще додати зелень. Посоліть за смаком, в останню чергу додайте в тісто розпушувач.
Заповнити тістом формочки на 2/3 від обсягу, поставте в духовку і випікайте при температурі 180 градусів приблизно 20 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, густа
Фінський рибний суп (рецепт)
Пиріг з апельсином
Як приготувати сирну запіканку без борошна?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: