Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати несолодкі закусочні мафіни?
Несолодкі закусочні мафіни можна подавати до бульйонів і супів, різних закусок, кави, чаю. Дуже зручно брати з собою для перекусу або давати дітям у школу замість бутербродів. Що знадобиться для приготування 1 пачка розм'якшеного маргарину (200 грам) 200 грам підкопченої ковбаси або шинки 200 грам будь-якого сиру 1 склянку кефіру або ряжанки 4 яйця Борошно ( скільки забере тісто має вийти як густа сметана (але з ложки падати не має) 1 пакетик розпушувача (10-12 грам) Сіль за смаком Перець мелений, спеції за смаком, можна додати часник подрібнений Приготування Яйця збити, змішати з м'яким маслом, теплим кефіром. Все змішати до однорідної маси. Додати борошно, її кладіть поступово, відразу ж розмішуючи і спостерігаючи за консистенцією тесту. Воно повинно бути як дуже густа сметана. Шинку або ковбасу наріжте невеликими кубиками, сир натріть на дрібній тертці. Додайте в тісто, покласти всі спеції, можна ще додати зелень. Посоліть за смаком, в останню чергу додайте в тісто розпушувач. Заповнити тістом формочки на 2/3 від обсягу, поставте в духовку і випікайте при температурі 180 градусів приблизно 20 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |