Печиво виходить просто чудовий на смак, з дуже незвичайним поєднанням смаків, злегка влажноватое, до того ж, завдяки морквині, вкрай корисне, а особливо для дітей.
Список потрібних продуктів: 300 грамів пшеничного борошна, дві чайних ложки пекарського порошку, чотири моркви середніх розмірів, 50 г кокосової стружки, одне яйце, 100 г цукрового піску, один пакетик ванільного цукру, дві столові ложки подрібненої цедри лимона, 120 мл рослинного масла, половинка чайної ложки солі, а також близько 50 грамів білого шоколаду для прикраси печива.
Моркву спочатку слід почистити, порізати і відварити до готовності, після чого воду злити і розім'яти варену морквину до пюреобразного стану. Вийшло морквяне пюре потрібно з'єднати з кокосовою стружкою, а також сирим яйцем, цукром і ванільним цукром, олією і лимонною цедрою. Отриману масу добре перемішати і додати до неї муку змішану з пекарським порошком і знову ретельно розмішати. З підготовленого тіста скачати невеликі кульки однакового розміру і викласти їх на пергамент. Випікати таке морквяно-кокосове близько 15-20 хвилин при температурі 180 градусів. Готове ще не остигле печиво прикрасити розтопленим білим шоколадом.