Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати морквяний пиріг з сирним кремом?
Соковитий, ніжний, ароматний пиріг. Якщо пиріг прикрасити, то вийде справжній торт - цілком самодостатній і дуже смачний святковий десерт.
Що знадобиться для приготування
500 грам солодкою, соковитою моркви
200 грам цукру
150 грам будь-яких мелених горіхів
100 грам борошна
Чотири яєчних білка
100 грам вершкового масла або маргарину
Пакетик розпушувача (12-15 грамів)
По чверті чайної ложки меленого імбиру і кардамону

Для крему

300 грам сирного сиру
Чотири столові ложки цукру
Чотири столові ложки сметани
Щіпка ванільного цукру
Мелені горіхи для посипання (або інша прикраса)
Приготування

Натріть моркву на дрібній тертці, сік не віджимайте. М'яке вершкове масло (або маргарин) збийте з цукром, додайте моркву, подрібнені горішки, всі прянощі і просіяне борошно з розпушувачем.
В окремому посуді збийте в міцну піну білки, акуратно змішайте з морквяним тестом.
Роз'ємну форму для випічки змастіть маслом, посипте борошном, викладіть тісто, розрівняйте. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте близько години.
Для крему збийте міксером сир зі сметаною і цукром, ванільним цукром.
Пиріг повністю остудіть. Нанесіть товстим шаром крем і посипте пиріг горішками, тертим шоколадом або прикрасьте за бажанням.
Категория: Рецепти |
| Теги: цукром, пиріг
Як правильно готувати м'ясо в мікрохвильовці?
Салат "Біла береза" рецепт
Натуральна ікра баклажанна
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: