Главная » Статьи » Рецепти |
Суп курячий з брокколі і зеленою квасолею
Легкий у приготуванні і дуже корисний суп з курки, зеленої квасолі і брокколі. Продукти: курочка, вагою один кілограм; півтора літра холодної водички; цибулинка середнього розміру; пара великих морквин; петрушка; сто грамів замороженої стручкової квасолі; двісті грамів брокколі; Беремо курочку, кладемо її в каструльку заливаємо холодною водою. Коли майбутній бульйон закипить, знімаємо пінку. Моркву чистимо і гострим ножем розрізаємо її вздовж на дві половинки. Очищаємо цибулю й ріжемо її пополам.Разогреваем на великому вогні суху сковорідку, кладемо овочі розрізом вниз і печемо три-п'ять хвилин. Можна запекти цибулю і моркву в духовці, режим «гриль». Запечені овочі кидаємо в бульйон і варимо шістдесят хвилин. Готову курочку виймаємо з бульйону, а коли вона охолоне, зрізаємо м'ясо з кісток. Сам бульйон проціджуємо в іншу каструльку. У нас залишилася ще одна цибулина і морква. Чистимо їх і шаткуємо. Брокколі моєму і поділяємо на суцвіття. У киплячий бульйон кладемо квасоля, брокколі, цибуля й моркву. Варимо чверть години. Петрушку дрібно рубаємо. Куряче м'ясо і петрушку кладемо в суп і варимо три хвилини. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 1 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |