Главная » Статьи » Рецепти

Суп курячий з брокколі і зеленою квасолею
Легкий у приготуванні і дуже корисний суп з курки, зеленої квасолі і брокколі.
Продукти:
курочка, вагою один кілограм;
півтора літра холодної водички;
цибулинка середнього розміру;
пара великих морквин;
петрушка;
сто грамів замороженої стручкової квасолі;
двісті грамів брокколі;

Беремо курочку, кладемо її в каструльку заливаємо холодною водою. Коли майбутній бульйон закипить, знімаємо пінку.

Моркву чистимо і гострим ножем розрізаємо її вздовж на дві половинки. Очищаємо цибулю й ріжемо її пополам.Разогреваем на великому вогні суху сковорідку, кладемо овочі розрізом вниз і печемо три-п'ять хвилин. Можна запекти цибулю і моркву в духовці, режим «гриль».

Запечені овочі кидаємо в бульйон і варимо шістдесят хвилин.
Готову курочку виймаємо з бульйону, а коли вона охолоне, зрізаємо м'ясо з кісток. Сам бульйон проціджуємо в іншу каструльку.
У нас залишилася ще одна цибулина і морква. Чистимо їх і шаткуємо. Брокколі моєму і поділяємо на суцвіття.

У киплячий бульйон кладемо квасоля, брокколі, цибуля й моркву. Варимо чверть години.
Петрушку дрібно рубаємо. Куряче м'ясо і петрушку кладемо в суп і варимо три хвилини.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: брокколі, кладемо
Як приготувати кислий салат?
Як зробити фруктово-маковий торт?
Як приготувати річний холодний борщ на буряковому квасі?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: