Главная » Статьи » Рецепти

Фаршировані печериці
Для приготування фаршированих шампиньчиков нам буде потрібно:
двадцять чотири великих печериці;
чорний перчик (мелений) на кінчику ножа;
три стіл. ложки білого сухого вина;
сіль;
чотири стіл. ложки оливкової або іншої рафінованої олії;
одна невелика ріпчаста цибулька;
пара стіл. ложок вершкового масла;
дві чайн. ложки томатного пюре;
зубчик часничку;
дві стіл. ложки панірувальних сухарів;
три гілочки свіжої петрушки;

Приготування:

Нагріваємо духовку до 220С. Шампіньйончики протираємо тканинною серветкою. Взагалі гриби не варто мити без особливої на тій потреби. Вони сильно вбирають воду.
Відокремлюємо ніжки від капелюшків печериць. Ніжки дрібно рубаємо ножем і обсмажуємо п'ять хвилин на ростить. олії. Потім на сковорідку додаємо вино, роздавлений часник, томатне пюре, перчимо, солимо і готуємо на великому вогні дві - три хвилинки.

Викладаємо смажені ніжки печериць в миску, змішати з рубаною зеленню і панірувальними сухарями. Отриманою сумішшю фаршируємо капелюшки печериць, викладаємо їх на деко (на деко попередньо змащуємо маслом).
Запікаємо їх у гарячій духовці 10 хвилин, періодично збризкуючи оливки. маслом.
Фаршировані печериці можна їсти як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 22 | Теги: Стіл, печериці
Як готуються млинці з кропом?
Як приготувати суп з фрикадельками
Як готувати запечені яблука з рисом?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: