Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати млинці з гарбузовим пюре?
Якщо після приготування супу, пирога або печива з гарбузом залишилося трохи гарбузового пюре, його можна визначити в тісто для млинців.
Необхідні продукти

500 мл. молока
200 мл Води
Два яйця
50 мл рослинного масла
Щіпка соди (погасити оцтом)
Гарбузове пюре (солодке)
Цукор за смаком
Борошно
Трохи солі

Приготування

Збити яйця з сіллю. Влити тепле молоко і воду, додати гарбузове пюре. Соду погасити оцтом. У рідку масу всипати просіяне борошно, якщо потрібно - цукор і розмішати до однорідної маси. Додати соду, рослинне масло і ретельно вимісити тісто. Поставити його в тепло хвилин на 15-20, щоб борошно остаточно розійшлася і тісто набуло свою консистенцію. Після цього буде видно, чого йому не вистачає - борошна, води або ж з ним все в порядку. Якщо потрібно - підсипте борошна, якщо густо вийшло - влийте трохи теплої води або молока.
Смажити млинці як зазвичай - на розігрітій сковороді, підрум'янюючи з двох сторін. Для першого млинця сковороду змажте маслом, потім можна не змащувати. Подавати зі сметаною або з медом, згущеним молоком. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, пюре
Поради з приготування овочів та страв з них
Короп з цибулею і чорносливом
Спекотне, запечене в булочці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: