Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати мигдальний суп-пюре?
Ми зазвичай використовуємо мигдаль для приготування десертів або випічки. А між тим з мелених мигдальних горішків на курячому бульйоні,вершках і молоці з додаванням спецій можна приготувати відмінний перше блюдо.
Для мигдального супу нам буде потрібно:
триста мілілітрів молока;
сіль і перчик;
цедра від одного лимончика;
вісімдесят п'ять грамів меленого мигдалю (можна подрібнити рубаний мигдаль в кавомолці);
шістдесят грамів борошна,
шістдесят грамів масла вершкового;
сто сімдесят грамів вершків;
один літр курячого бульйону;
щепоточка кайенского перчика;
половинка чайн. ложки меленої гвоздики;

В каструлі змішуємо вершки, молоко, приправляємо лимонною цедрою. Нагріваємо до кипіння, але не кип'ятимо і знімаємо з плити. Розтоплюємо масло у великій мисці на паровій бані, додаємо борошно і готуємо пару хвилин на пару. Не прибираючи з водяної бані, вливаємо, помішуючи, бульйончик. Суміш повинна закипіти і загуснути. Приправляємо сіллю, перцем, перемішуємо.

Прибираємо миску на стіл. Додаємо молоко тонкою цівкою. Коли суміш буде однорідною, приправляємо її гвоздикою, мигдалем і перцем. Повертаємо миску з супом на парову баню і готуємо, помішуючи, 15 хв. Прибираємо лимонну цедру і подаємо.
Категория: Рецепти |
| Теги: суміш, приправляємо
Курча з баклажанами
Як приготувати картопляну запіканку?
Як приготувати смачний гювеч з макаронами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: