Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати мигдальний суп-пюре?
![]() Для мигдального супу нам буде потрібно: триста мілілітрів молока; сіль і перчик; цедра від одного лимончика; вісімдесят п'ять грамів меленого мигдалю (можна подрібнити рубаний мигдаль в кавомолці); шістдесят грамів борошна, шістдесят грамів масла вершкового; сто сімдесят грамів вершків; один літр курячого бульйону; щепоточка кайенского перчика; половинка чайн. ложки меленої гвоздики; В каструлі змішуємо вершки, молоко, приправляємо лимонною цедрою. Нагріваємо до кипіння, але не кип'ятимо і знімаємо з плити. Розтоплюємо масло у великій мисці на паровій бані, додаємо борошно і готуємо пару хвилин на пару. Не прибираючи з водяної бані, вливаємо, помішуючи, бульйончик. Суміш повинна закипіти і загуснути. Приправляємо сіллю, перцем, перемішуємо. Прибираємо миску на стіл. Додаємо молоко тонкою цівкою. Коли суміш буде однорідною, приправляємо її гвоздикою, мигдалем і перцем. Повертаємо миску з супом на парову баню і готуємо, помішуючи, 15 хв. Прибираємо лимонну цедру і подаємо. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |