Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати мбаттан з м'яса і картоплі?
Блюдо туніської кухні. Для приготування не потрібні екзотичні інгредієнти. Продукти:чотириста грамів рубаної яловичини;
чотири картоплини;
один лимон;
пучок петрушки;
дві цибулини;
ч. ложка аджики;
стіл. ложечка борошна;
склянку оливкової олії;
дві стіл. ложки тертого сиру;
сіль;
Соус:
чотири помідора;
чорний перчик;
пара ст. ложок оливкової олії;
дві стіл. ложечки томатної пасти;
сіль;

Чистимо картоплю, кладемо її в каструлю, заливаємо водою, солимо, додаємо сік одного лимона. Варимо до готовності і робимо пюре. Рубаємо дрібно петрушку і цибулю. З'єднуємо рубану яловичину, зелень, картопляне пюре, сир, аджику і солимо.
Збиваємо два сирих яйця. З суміші формуємо кульки, розміром з волоський горішок. Обвалюємо в борошні, смажимо на ростить. олії і викладаємо на рушник з паперу. Помідори очищаємо від насіння і шкірки, кладемо на сковороду з гарячим оливковою олією, додаємо томатну пасту, стаканчик води, солимо, перчимо і варимо 15 хв
Цей соус подаємо до м'ясних кульок.
Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Стіл, солимо
Як готувати салат з оселедцем "Відпад"?
Млинці з курячим м'ясом рецепт?
Як приготувати страву «Яєчні гнізда»?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: