Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати мбаттан з м'яса і картоплі?
Блюдо туніської кухні. Для приготування не потрібні екзотичні інгредієнти. Продукти:чотириста грамів рубаної яловичини; чотири картоплини; один лимон; пучок петрушки; дві цибулини; ч. ложка аджики; стіл. ложечка борошна; склянку оливкової олії; дві стіл. ложки тертого сиру; сіль; Соус: чотири помідора; чорний перчик; пара ст. ложок оливкової олії; дві стіл. ложечки томатної пасти; сіль; Чистимо картоплю, кладемо її в каструлю, заливаємо водою, солимо, додаємо сік одного лимона. Варимо до готовності і робимо пюре. Рубаємо дрібно петрушку і цибулю. З'єднуємо рубану яловичину, зелень, картопляне пюре, сир, аджику і солимо. Збиваємо два сирих яйця. З суміші формуємо кульки, розміром з волоський горішок. Обвалюємо в борошні, смажимо на ростить. олії і викладаємо на рушник з паперу. Помідори очищаємо від насіння і шкірки, кладемо на сковороду з гарячим оливковою олією, додаємо томатну пасту, стаканчик води, солимо, перчимо і варимо 15 хв Цей соус подаємо до м'ясних кульок. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |