Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати манники з м'ясом?
Незвичайний рецепт манников, грунтовний, ситний. Замість фруктів або сухофруктів в нього додається м'ясо, а точніше - фарш з цибулею. За способом приготування страву дуже нагадує зрази. Що знадобиться з продуктів 150 грамів манної крупи півлітра молока 300 грам свинини Одне яйце Дві цибулини 50 грам вершкового масла Сіль і спеції за смаком Рослинна олія Трохи борошна Бульйон або вода Приготування М'ясо потрібно відварити в невеликій кількості води, остудити і пропустити через м'ясорубку. Цибулю дрібно нарізати, спасерувати в олії, додати фарш, посолити і поперчити за смаком. Можна додати спеції або свіжу зелень кропу, петрушки. Молоко закип'ятити, покласти вершкове масло, посолити, всипати тонкою цівкою манну крупу і, постійно помішуючи зварити густу манну кашу. Дати манці трохи охолонути, додати яйце, добре вимішати. Маса повинна вийти дуже м'якою і липкою. Борошно додавати не потрібно. На долоньку насипати трохи борошна, покласти манку, зробити коржики, покласти начинку і зверху ще ложку манки. Сформувати пиріжок, викласти на сковорідку з олією і обсмажити до рум'яної скоринки. Вогонь робити середній. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |