Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати манник з ягодами?
Пишний і смачний пиріг, розсипчастий і злегка вологим. У манник можна додати будь-які ягоди - свіжі або заморожені. У цьому рецепті використовується заморожена чорна смородина. Що знадобиться для приготування Склянку борошна Склянку кефіру або кислого молока, натурального йогурту без ароматизаторів Склянка манної крупи Склянка цукру (якщо ягоди солодкі, то менше) Два яйця 40 грам вершкового масла Дві чайних ложки розпушувача 100 грам будь-яких ягід Приготування Кефір або інший кисломолочний продукт бажано використовувати кімнатної температури. Заливаємо кефіром манку і залишаємо на півгодини щоб крупа набухла. В окремому посуді збиваємо яйця і цукор в пишну піну. Вливаємо розтоплене масло (не забудьте його остудити до кімнатної температури), перемішуємо. З'єднуємо обидві суміші. Всипаємо просіяне борошно і розпушувач. Вимішуємо однорідне тісто. Додаємо в тісто ягоди (якщо заморожені, то розморожувати не треба). Акуратно перемішуємо і виливаємо тісто в змащену маслом форму. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо манник приблизно 50 хвилин. готовність перевіряємо зубочисткою - з пропеченного лепешняку вона повинна виходити сухою. Даємо маннику охолонути, посипаємо цукровою пудрою і розрізаємо на шматочки. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |