Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати малинову великдень?
Ніжна і соковита малинова великдень стане гідною прикрасою будь-якого святкового столу. Вона не занадто затратна в інгредієнтах, і здасться нескладної в приготуванні навіть юним господиня. Як же приготувати малинову великдень?
Для приготування цього десерту знадобиться:
- 600 грамів сиру,
- 4-5 столових ложок малинового джему,
- половина склянки цукру і половина склянки сметани,
- 150 грамів вершкового масла (перед приготуванням десерту потрібно розм'якшити),
- цукати, мармелад, цукрова пудра для прикраси десерту.

Сир протирають через сито і змішують з цукром і розм'якшеним маслом. Потім сметану ретельно перемішують із малиновим джемом, і утворену масу з'єднують з отриманої сирною сумішшю. Все збивають з допомогою міксера до утворення однорідної маси.
Цю масу викладають у вологу марлю і відправляють у форму для паски. Залишають майбутній десерт під гнітом приблизно на 12 годин.
Перед тим, як подавати малинову великдень на стіл, її прикрашають мармеладом, цукатами і посипають цукровою пудрою.
Категория: Рецепти |
| Теги: десерту, Великдень
Як швидко приготувати пиріжки на один укус
Як смачно приготувати курячу грудку?
Смачне тісто для піци (рецепт для хлібопічки)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: