Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати малинову великдень?
Ніжна і соковита малинова великдень стане гідною прикрасою будь-якого святкового столу. Вона не занадто затратна в інгредієнтах, і здасться нескладної в приготуванні навіть юним господиня. Як же приготувати малинову великдень? Для приготування цього десерту знадобиться: - 600 грамів сиру, - 4-5 столових ложок малинового джему, - половина склянки цукру і половина склянки сметани, - 150 грамів вершкового масла (перед приготуванням десерту потрібно розм'якшити), - цукати, мармелад, цукрова пудра для прикраси десерту. Сир протирають через сито і змішують з цукром і розм'якшеним маслом. Потім сметану ретельно перемішують із малиновим джемом, і утворену масу з'єднують з отриманої сирною сумішшю. Все збивають з допомогою міксера до утворення однорідної маси. Цю масу викладають у вологу марлю і відправляють у форму для паски. Залишають майбутній десерт під гнітом приблизно на 12 годин. Перед тим, як подавати малинову великдень на стіл, її прикрашають мармеладом, цукатами і посипають цукровою пудрою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |