Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати макові млинці?
Один з оригінальних варіантів приготування млинців. Готувати їх можна на молоці або кефірі.
Що знадобиться для приготування

600 мл. молока (або кефіру)
Три яйця
Дві столові ложки цукру
300 грам борошна (якщо тісто на кефірі, то менше)
50 грам вершкового масла
Щіпка солі
30 грам маку
Рослинне масло для смаження
Приготування

Відокремлюємо білки від жовтків. Масло розтоплюємо, охолоджуємо до кімнатної температури. Розтираємо жовтки з цукром (краще це зробити міксером, млинці будуть пишніше), додаємо масло, сіль, добре розмішуємо. Потроху вливаємо молоко або кефір, відразу ж розмішуємо віночком. Просіваємо борошно, невеликими порціями додаємо її в тісто, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудочки (знову ж можна скористатися міксером). Додаємо мак, розмішуємо і залишаємо тісто відпочити хвилин на двадцять.
Білки збиваємо в міцну піну. Перед тим як починаємо пекти млинці, вводимо білки в тісто, обережно вмішуємо. Розігріваємо на сковороді трохи олії і випікаємо млинці як зазвичай - підрум'янюючи з двох сторін.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, млинці
Печиво на пиві
Як приготувати смачну макаронну запіканку?
Як приготувати курку, запечену з гречкою?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: