Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати мафіни з м'ятою і шоколадом?
Щоб підготувати один з основних інгредієнтів - м'яту, запасіться терпінням. Потрібна свіжа м'ята, і хороший пучок, але нам знадобляться тільки листочки. Їх потрібно обірвати, промити, обсушити і дрібно нарізати. Решта робиться дуже швидко. Що знадобиться для приготування 250 грам борошна 250 грам кефіру 100 грам шоколаду (краще чорний) Великий пучок м'яти (чиста вага листочків - 50 грам) 100 грам розм'якшеного вершкового масла Одне яйце 90 грам цукру Чайна ложка з гіркою розпушувача Пакетик ванільного цукру Приготування Відокремлюємо листочки м'яти, моєму під проточною водою, обсушуємо і дрібно ріжемо. Шоколад ріжемо на шматочки. Просіваємо борошно, змішати в окремому посуді з розпушувачем і ванільним цукром. Збиваємо масло і цукор, додаємо яйце і ще раз збиваємо. Поступово вливаємо кефір не припиняючи збивати суміш. Всипаємо борошно, розмішуємо ложкою і потім збиваємо міксером. Додаємо м'яту, шоколад, добре розмішуємо ложкою. Даємо тісту п'ять хвилин відпочити і розподіляємо по формочках. Можна випікати одним великим кексом. Час приготування для мафінів 25 - 30 хвилин, для великого кексу близько години. Температура духовки 180 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |