Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати мафіни з м'ятою і шоколадом?
Щоб підготувати один з основних інгредієнтів - м'яту, запасіться терпінням. Потрібна свіжа м'ята, і хороший пучок, але нам знадобляться тільки листочки. Їх потрібно обірвати, промити, обсушити і дрібно нарізати. Решта робиться дуже швидко.
Що знадобиться для приготування
250 грам борошна
250 грам кефіру
100 грам шоколаду (краще чорний)
Великий пучок м'яти (чиста вага листочків - 50 грам)
100 грам розм'якшеного вершкового масла
Одне яйце
90 грам цукру
Чайна ложка з гіркою розпушувача
Пакетик ванільного цукру
Приготування

Відокремлюємо листочки м'яти, моєму під проточною водою, обсушуємо і дрібно ріжемо. Шоколад ріжемо на шматочки. Просіваємо борошно, змішати в окремому посуді з розпушувачем і ванільним цукром. Збиваємо масло і цукор, додаємо яйце і ще раз збиваємо. Поступово вливаємо кефір не припиняючи збивати суміш. Всипаємо борошно, розмішуємо ложкою і потім збиваємо міксером. Додаємо м'яту, шоколад, добре розмішуємо ложкою. Даємо тісту п'ять хвилин відпочити і розподіляємо по формочках. Можна випікати одним великим кексом. Час приготування для мафінів 25 - 30 хвилин, для великого кексу близько години. Температура духовки 180 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'яту, збиваємо
Готуємо млинці
Як готується гостра сальса?
Пісний медовик
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: