Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати мафіни з ківі?
У мафінів дуже насичений смак не тільки за рахунок додавання шматочків ківі в тісто. Заливка, якій просочуються мафіни, теж готується з додаванням ківі. Що знадобиться для приготування 200 грам борошна 100 грам цукрової пудри 100 грам білого шоколаду 125 грам вершкового масла Третину склянки молока Два яйця Два ківі Пакетик ванільного цукру Чайна ложка розпушувача Для заливки Дві столові ложки цукрової пудри Дві чайних ложки гарячої води Два ківі Приготування Шоколад поріжте дрібними шматочками. Змішайте просіяне борошно, цукрову пудру, розпушувач і шоколад. В іншому посуді збийте яйця, додайте молоко, розтоплене і охолоджене вершкове масло. Ківі очистіть від шкірки і подрібніть в пюре. Додайте в рідку суміш. Вилийте її до борошні і швидко замісіть тісто. Довго не місіть, інгредієнти повинні лише з'єднатися. У формочки для мафінів вставте паперові чашечки (гофровані, для кексів), заповніть їх на дві третини і поставте в розігріту до 200 градусів духовку. Випікайте 15 - 20 хвилин. Дістаньте з духовки, дайте трохи охолонути. Заливка. З ківі зріжте шкірку, у блендері подрібніть ківі в пюре. Змішайте з цукровою пудрою, додайте гарячу воду щоб пудра повністю розчинилася і залийте цією сумішшю мафіни. Їм потрібно настоятися як мінімум півгодини і потім можна діставати і пробувати. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |