Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати м'ясо по-мексиканськи?
З самого простого набору продуктів за короткий час виходить дуже смачне і ситне блюдо. Якщо є час - квасоля для нього відваріть, якщо немає - додавайте консервовану.
Що знадобиться для приготування

500 грам свинини
Дві великі цибулини
Чотири часточки часнику
Дві столові ложки томату
Рослинна олія
Сіль, мелений чорний перець, спеції - все за смаком
200 мл. вершків
Баночка консервованої червоної квасолі
Пучок свіжої зелені кропу або петрушки

Приготування

Свинину ріжемо великими шматками. Солимо - перчимо, посипаємо спеціями. Залишаємо на деякий час просочуватися і маринуватися. Можна полити лимонним соком або рослинним маслом - за бажанням, але і без цього м'ясо буде смачним.
Тим часом дрібно ріжемо цибулю, подрібнюємо часник. Розігріваємо в сковороді або в сотейнику (в каструлі з товстим дном, в казанчике) рослинна олія. Викладаємо м'ясо, обсмажуємо десять хвилин, періодично перевертаючи м'ясо. Сильно смажити не потрібно! Додаємо цибулю і часник, через дві - три хвилини (коли цибуля стане прозорим) додаємо томат, тушкувати ще 5 - 7 хвилин. підлити трохи водички, накрити кришкою, тушкувати ще хвилин десять. Додати вершки, перемішати, через 15 хвилин покласти квасолю. Прогріти і через п'ять хвилин зняти м'ясо з вогню. При подачі посипати свіжою зеленню.
Категория: Рецепти |
| Теги: час, м'ясо
Кокосове печиво
Як приготувати швидкий і смачний сніданок
Простий рецепт лепешняку
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: