Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'ясний соус з картоплею?
Скільки варіантів приготування м'яса з картоплею, і все одно знаходиться новий. Картофлибжэ - страва кабардинской кухні, вас порадує не тільки прекрасний результат, але і процес приготування. Все гранично просто і смачно. Для приготування нам знадобиться Яловичина Картоплю Ріпчасту цибулю Рослинна олія Сіль і спеції за смаком Дві столові ложки борошна Склянку молока Приготування Пропорції продуктів в цьому блюді довільні, але бажано щоб лука було ненабагато менше ніж м'яса - це додасть страві необхідну гостроту. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками і викладаємо в низьку каструлю з товстим дном або в сотейник і заливаємо водою. Води потрібно налити трохи, тільки щоб покрила м'ясо. Коли вода википить, вливаємо олію, додаємо нарізану півкільцями цибулю, обсмажуємо все разом хвилин п'ять. Картоплю чистимо, ріжемо великими шматочками (як на печеня), викладаємо зверху на м'ясо з цибулею. Заливаємо водою, щоб вона покрила картоплю повністю, солимо і перчимо за смаком, можна додати спеції, приправи. Накриваємо кришкою і на повільному вогні доводимо до готовності. Блюдо повинне мати багато рідини, можна сказати що це густий суп. Для заправки на сухій сковорідці злегка підсмажити борошно, розвести її холодним молоком і влити в киплячий соус. Якщо картопля крохмалиста і добре розварилася, то борошно додавати не обов'язково. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |