Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати м'ясний рулет з макаронами і сиром?
Замість буденних і нудних макаронів з котлетами з тих же самих продуктів можна приготувати абсолютно нове блюдо - рулет. Часу це займе не більше, а готувати навіть зручніше - рулет запікається в духовці, а ви в цей час можете займатися своїми справами.
Необхідні продукти

500 грам м'ясного фаршу
Одне яйце
Одна - дві цибулини
Сіль, чорний мелений перець, спеції - за смаком
Кілька скибочок білого батона
200 - 250 грам макаронів
100 грам сиру
Рослинна олія
Приготування

Макарони краще взяти довгі, в вигляді трубочок, 5 - 6 см завдовжки. Відварити в підсоленій воді до напівготовності, щоб вони не були надто м'якими. Приготувати фарш як зазвичай на котлети - змішати розмочений в молоці хліб, прокручений на м'ясорубці цибулю, яйце і м'ясний фарш. Заправити сіллю і спеціями. Вимісити в однорідну масу.

Макарони промити під холодною водою, дати стекти воді. Аркуш пергаменту змастити рослинним маслом, на ньому розподілити тонким шаром м'ясний фарш, покласти макарони, посипати тертим сиром. Підняти пергамент і згорнути рулет. Фарш потрібно притискати та другою рукою поправляти його з країв.

Рулет разом з пергаментом укласти в довгу форму (для хліба чи птаха), верх змастити майонезом або кетчупом і запекти в духовці при температурі 190 градусів. Час запікання - 45 - 50 хвилин. Начинку крім макаронів можна робити з картоплі або овочевого рагу.
Категория: Рецепти |
| Теги: Рулет, фарш
Як готуються тістечка з бісквіту?
Як готуються зрази "Пташине молоко"?
Салат "Біла береза" рецепт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: