Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'ясний рулет з макаронами і сиром?
Замість буденних і нудних макаронів з котлетами з тих же самих продуктів можна приготувати абсолютно нове блюдо - рулет. Часу це займе не більше, а готувати навіть зручніше - рулет запікається в духовці, а ви в цей час можете займатися своїми справами. Необхідні продукти 500 грам м'ясного фаршу Одне яйце Одна - дві цибулини Сіль, чорний мелений перець, спеції - за смаком Кілька скибочок білого батона 200 - 250 грам макаронів 100 грам сиру Рослинна олія Приготування Макарони краще взяти довгі, в вигляді трубочок, 5 - 6 см завдовжки. Відварити в підсоленій воді до напівготовності, щоб вони не були надто м'якими. Приготувати фарш як зазвичай на котлети - змішати розмочений в молоці хліб, прокручений на м'ясорубці цибулю, яйце і м'ясний фарш. Заправити сіллю і спеціями. Вимісити в однорідну масу. Макарони промити під холодною водою, дати стекти воді. Аркуш пергаменту змастити рослинним маслом, на ньому розподілити тонким шаром м'ясний фарш, покласти макарони, посипати тертим сиром. Підняти пергамент і згорнути рулет. Фарш потрібно притискати та другою рукою поправляти його з країв. Рулет разом з пергаментом укласти в довгу форму (для хліба чи птаха), верх змастити майонезом або кетчупом і запекти в духовці при температурі 190 градусів. Час запікання - 45 - 50 хвилин. Начинку крім макаронів можна робити з картоплі або овочевого рагу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |