Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати м'ясне рагу з гарбузом?
Сезон гарбуза в розпалі і саме час для приготування гарбузових страв. Не втрачайте момент і спробуйте приготувати овочеве рагу з м'ясом, де замість картоплі використовується гарбуз.
Що знадобиться для приготування
600 грам м'якоті гарбуза
500 грамів м'яса (свинина, яловичина)
Дві - три цибулини
Два баклажана (кабачка, можна з морозилки)
Один болгарський перець
Два свіжих або консервованих помідорів
Два зубчики часнику
Невеликий шматочок кореня імбиру (2 см)
Три столові ложки томату або кетчупу
500 мл води або бульйону
Рослинна олія
Сіль і перець за смаком
Приготування

Імбир очистити і натерти на дрібній тертці. Дрібними кубиками нарізати цибулю, часник подрібнити. Овочі разом з імбиром злегка обсмажити в олії шумівкою і перекласти на тарілку.
М'ясо нарізати невеликими шматочками, обсмажити в тому ж маслі. Додати нарізану кубиками гарбуз, баклажани (їх теж нарізати кубиками). Перемішати, тушкувати п'ять хвилин і покласти болгарський перець. Обсмажувати ще п'ять хвилин. Додати обсмажені цибулю і часник з імбиром, помідори. Посолити, приправити перцем і спеціями, покласти томат або кетчуп. На повільному вогні томити рагу п'ять хвилин, потім влити киплячий бульйон або воду. Накрити кришкою і тушкувати сорок хвилин. Незадовго до готовності посипати свіжою зеленню.
Категория: Рецепти |
| Теги: рагу
Як готується курячий плов в горщиках?
Як приготувати корисний, легкий і смачний сніданок
Рецепт смачного салату зі свіжої капустою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: