Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати листковий салат з куркою і чорносливом?
Салат нескладний у приготуванні, хороша альтернатива традиційним олів'є для святкового столу. Смачно і красиво. Що знадобиться для приготування 300 - 400 грам курячого філе Одна цибулина 200 грам грибів Три яйця Два свіжих огірочка 100 грам чорносливу Свіжа зелень Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець Майонез Приготування чорнослив Замочіть у кип'яченій гарячій воді хвилин 15 - 20. Цибулину дрібно наріжте, обсмажте до прозорого кольору в рослинній олії, додайте нарізані скибочками гриби. Тушкуйте все до повного випаровування рідини, в кінці трохи підсолити і посипте чорним меленим перцем. Курячу грудку відварити (як варіант - можна нарізати соломкою і підсмажити у невеликій кількості олії) і наріжте шматочками. Відваріть яйця, натерти їх на крупній тертці. Свіжі огірки натріть на крупній тертці і відіжміть сік. Чорнослив відіжміть і наріжте шматочками. Перший шар - чорнослив, потім гриби з цибулею, куряче філе, яйця і огірки (посоліть). Кожен шар змастіть майонезом, посипте зеленню. Верх прикрасити за бажанням. Шар чорносливу можна посипати подрібненими волоськими горіхами. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |