Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати листковий салат з куркою і чорносливом?
Салат нескладний у приготуванні, хороша альтернатива традиційним олів'є для святкового столу. Смачно і красиво.
Що знадобиться для приготування

300 - 400 грам курячого філе
Одна цибулина
200 грам грибів
Три яйця
Два свіжих огірочка
100 грам чорносливу
Свіжа зелень
Рослинна олія
Сіль і чорний мелений перець
Майонез

Приготування

чорнослив Замочіть у кип'яченій гарячій воді хвилин 15 - 20. Цибулину дрібно наріжте, обсмажте до прозорого кольору в рослинній олії, додайте нарізані скибочками гриби. Тушкуйте все до повного випаровування рідини, в кінці трохи підсолити і посипте чорним меленим перцем.
Курячу грудку відварити (як варіант - можна нарізати соломкою і підсмажити у невеликій кількості олії) і наріжте шматочками. Відваріть яйця, натерти їх на крупній тертці. Свіжі огірки натріть на крупній тертці і відіжміть сік. Чорнослив відіжміть і наріжте шматочками.
Перший шар - чорнослив, потім гриби з цибулею, куряче філе, яйця і огірки (посоліть). Кожен шар змастіть майонезом, посипте зеленню. Верх прикрасити за бажанням.
Шар чорносливу можна посипати подрібненими волоськими горіхами.
Категория: Рецепти |
| Теги: шар, наріжте
Капустяні конвертики в клярі
Лінива тортилья
Рецепт смачних курячих відбивних
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: